Advies

Wil je weten hoe jij voor jouw paard een gezonde voedingsgewoonte nastreeft of loop je tegen voedingsgerelateerde problemen aan?
PaardEerlijk kijkt graag samen met jou naar de huidige conditie van je paard en kan je adviseren in een gezond en evenwichtig rantsoen. Hierin rekening houdend met de behoefte van jouw paard aan energie, vezels, eiwitten, vitaminen, mineralen en sporenelementen etc. Dit alles gebaseerd op de individuele behoefte op basis van o.a. ras, gewicht, leeftijd, arbeid en huisvesting. De behoefte wordt door ons bepaald op basis van wetenschappelijke standaarden. Met ons onafhankelijke advies geven we je een passende richting binnen het aanbod van de vele beschikbare voedermiddelen en voedermethoden. Ook als het gaat om gewicht verliezen of juist een beetje aankomen kunnen we je hierin begeleiden.

Achtergrond PaardEerlijk
PaardEerlijk heeft jarenlang ervaring met graasbeperkingen, verschillende soorten graaskorven en aanverwante problemen. Doordat de noodzaak van het dragen van een graaskorf samengaat met voeding en voedingsproblematiek hebben we ons op hbo-niveau laten scholen met betrekking tot paardenvoeding. Om onze kennis te vergroten volgen we geregeld bijscholingen en bezoeken we diverse (internationale) congressen, bijvoorbeeld de European Equine Health & Nutrition Congress. Daarnaast hebben we een breed netwerk van verschillende professionals op dit gebied, denk hierbij aan nutritionisten, natuurgeneeskundig therapeuten en equine dentists. PaardEerlijk draagt met haar kennis ook bij aan diverse artikelen in landelijke media en aan erkende opleidingen.

Vragen? Stuur een mailtje naar: info@paardeerlijk.nl, we helpen je graag!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

PaardEerlijk.nl maakt gebruik van cookies. Zodra u verder gaat met het bezoek aan deze website gaat u akkoord met het plaatsen en gebruik van deze cookies. Klik hier voor meer informatie.