Graaskorven

Hieronder vindt u een overzicht van alle verschillende graaskorven in ons assortiment. Alle graaskorven in ons assortiment staan bekend om hun hoge kwaliteit, pasvorm en comfort. U kunt ook direct een keuze maken voor een van de merken uit ons assortiment door links in het menu op het betreffende merk te klikken, u krijgt dan een overzicht van alle graaskorven van het betreffende merk en de bijpassende (comfort) accessoires.

Graaskorven zijn een goed hulpmiddel om overgewicht en hoefbevangenheid tegen te gaan. De opening(en) in de bodem van de graaskorf zorgt voor een gelimiteerde grasinname terwijl het paard verder niet wordt belemmerd in zijn sociale gewoonte. Studies wijzen uit dat de grasinname, met dit type graaskorf, gereduceerd wordt met 75% tot 86%. Dit is de gemiddelde reductie gedurende de gewenningsperiode. Studies laten ook zien dat paarden na verloop van tijd beter kunnen omgaan met de graaskorf en de grasinname daardoor iets verhoogt. Indien uw paard een graas beperkende maatregel nodig heeft, heeft het gebruik van een graaskorf het grote pluspunt dat uw paard in zijn sociale omgeving kan blijven. Het in stand houden van deze sociale omgeving en de ruimte om te bewegen draagt bij aan het welzijn van uw paard. Ten opzichte van andere graas beperkende maatregelen draagt het gebruik van een graaskorf bij aan zowel de fysieke als mentale gezondheid van uw paard.

PaardEerlijk.nl maakt gebruik van cookies. Zodra u verder gaat met het bezoek aan deze website gaat u akkoord met het plaatsen en gebruik van deze cookies. Klik hier voor meer informatie.