Leveranciers

Paardeerlijk voert een zorgvuldig gekozen selectie van hoogwaardige, eerlijke, vriendelijke, natuurlijke en veilige producten voor paarden in haar assortiment. Hieronder vindt u aanvullende informatie over onze leveranciers.
Heeft u vragen of mist u een product in ons assortiment? Neem dan contact met ons op via: ‘Stel een vraag en tip ons’.
 
 

Best Friend Equine Supply

www.bestfriendequine.com
Best Friend Equine Supply is onze Amerikaanse leverancier van o.a. graaskorven, bareback pads, comfort-, en veiligheidsartikelen. PaardEerlijk is de officiële Nederlandse importeur en leverancier van Best Friend producten.

Best Friend Equine Supply ontwikkelde in 1997 (vanuit eigen ervaringen en inzichten) de Best Friend graaskorf en veranderde hiermee de zorg van duizenden paardeneigenaren voor hun paard met voedingsgerelateerde problemen zoals hoefbevangenheid en obesitas. Sindsdien wordt de Best Friend graaskorf aanbevolen door dierenartsen, hoefspecialisten, paarden professionals, paardeneigenaren en aangeraden in gerespecteerde publicaties (Perfect Horse en The Horse Journal). Deze graaskorven hebben het leven van vele paarden (en eigenaren) verbeterd door het mogelijk te maken dat de paarden samen met hun weidegenoten kunnen grazen in plaats van ze te beperken tot een eenzaam verblijf in een stal of afgezonderde ruimte zonder gras.

Best Friend is, in aanvulling op de graaskorven, ook fabrikant van unieke comfortaccessoires voor graaskorven zoals de kwalitatief hoogwaardige schapenvachtartikelen, de Muzzle Buffer (alternatief voor schapenvacht) en de zeer populaire Muzzle Mates en Cheek Savers. Als enige winkel in Nederland levert PaardEerlijk ook deze artikelen van Best Friend.

Naast graaskorven en accessoires is Best Friend ook fabrikant van veiligheidshalters en Bareback pads (geroemd om de prijs-kwaliteitverhouding, de antislip-laag en de plaatsing en dichtheid van de kussens).  
 
 

PUUR Natuur

www.puurnatuur.nl 
Dieren gezond houden met respect voor hun natuurlijke behoeftes en respect voor natuurlijke bronnen; daar draait het om bij PUUR Natuur.
 
PUUR Natuur is gespecialiseerd in geneesmiddelen, voedingssupplementen en gezondheidsproducten voor dieren. PUUR Natuur ontwikkelt zelf producten die zij laat produceren door derden. De producten die PUUR Natuur laat produceren worden allen ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en -specialisten.
 
PUUR Natuur richt zich op therapie waarbij met natuurlijke of lichaamseigen (voedings) stoffen of planten en kruiden met een geneeskrachtige uitwerking op het lichaam, het zelfherstellend vermogen van het dier wordt aangesproken of ziektes worden bestreden.  PUUR Natuur levert en produceert uitsluitend producten zonder chemische geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook kiest PUUR Natuur waar mogelijk voor lichaamseigen stoffen welke in een zo puur mogelijke vorm worden verwerkt, zonder gebruik te maken van belastende en onnodige hulp- en vulstoffen.
 
PaardEerlijk levert momenteel een zorgvuldig gekozen selectie van het assortiment van PUUR Natuur.
 
  

WSH

www.wshhhp.com
WSH Horse Health Products is een bedrijf dat paarden en pony's een betere kwaliteit van leven wil geven door hardnekkige gezondheidsproblemen te verminderen dan wel op te lossen.  
Er wordt gezocht naar oplossingen voor kwalen en problemen waarvoor nauwelijks of geen producten verkrijgbaar zijn. Denk hierbij aan staart- en maneneczeem(zomereczeem) en hoefbevangenheid. 
De producten die door WSH Horse Health Products zijn ontwikkeld staan garant voor een betrouwbaar en kwalitatief goed product. WSH vindt het eindresultaat bij de klant zeer belangrijk en laat daarom haar producten testen bij onder andere de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.
Momenteel bestaat het WSH assortiment bij PaardEerlijk uit producten specifiek voor hoefbevangenheid.
 
  

NAF

www.naf-equine.eu
Met meer dan 25 jaar ervaring in het samenstellen en produceren van supplementen voor paarden is NAF het meest gerespecteerde en bekende merk van supplementen voor paarden in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. NAF is niet alleen bekend om haar producten maar ook door haar passie voor paarden en haar ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit.
 
NAF gelooft in het gebruik van alleen de beste natuurlijke ingrediënten die volledig traceerbaar zijn. Deze worden door het team van dierenartsen, wetenschappers en voedingsdeskundigen gecombineerd tot unieke samenstellingen en producten. Het resultaat is een uitgebreid scala aan producten die ontworpen zijn om te voorzien in elke behoefte van uw paard.
 
Momenteel bestaat het NAF assortiment bij PaardEerlijk uit producten specifiek voor voedingsgerelateerde problemen.
 
 

Sectolin

www.sectolin.nl
Sectolin staat al meer dan 75 jaar garant voor goede producten waarmee u uw paard in topconditie houdt. Momenteel bestaat het Sectolin assortiment bij PaardEerlijk uit enkele basisproducten. Denk hierbij aan een kwalitatief goede vliegenspray en Himalaya liksteen.
 
 

Rozhanitsa uitgeverij

www.rozhanitsa.nl/
Rozhanitsa geeft boeken uit die een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mens en dier.
 

Safety Release Ltd.

www.safetyrelease.co.uk
Safety Release Ltd is de fabrikant en ontwikkelaar van de Equi-Ping, een eenvoudig veiligheidshulpmiddel waarvan we het gebruik aan iedere paardeneigenaar aanraden. 
PaardEerlijk.nl maakt gebruik van cookies. Zodra u verder gaat met het bezoek aan deze website gaat u akkoord met het plaatsen en gebruik van deze cookies. Klik hier voor meer informatie.