Skincalmin testresultaten

Bewezen werking
Skincalmin is uitgebreid getest op diverse paarden en pony's met zomereczeem.
In 2013 heeft de fabrikant (Feral Horse Care) Skincalmin Anti-itch lotion laten testen op een tiental paarden met zomereczeem. Bij bijna alle paarden nam de jeuk aanzienlijk af of was deze geheel verdwenen. In het voorjaar van 2014 is aan ca. 65 mensen gevraagd om Skincalmin Anti-Itch lotion te testen op hun paard of pony. Aan de test hebben paarden van vele verschillende rassen meegedaan van ijslanders, haflingers en shetlanders, tot arabieren en KWPN-ers. De paarden stonden verspreid door heel Nederland. Ook bij deze test waren de testresultaten zeer positief.

De resultaten
  • ca. 89% van de paarden heeft aanzienlijk minder jeuk ten opzicht van vorig jaar
  • ca. 75% van de paarden heeft helemaal of vrijwel geen jeuk meer
  • een groot deel van de paarden heeft geen eczeemdeken meer nodig
  • de meeste paarden zijn veel rustiger en minder geïrriteerd
  • wondjes herstellen sneller
  • haren groeien sneller terug
Tijdens de test had men niet bij alle paarden invloed op de diverse factoren zoals weidegang, voeding, beweging etc. Omdat bij zomereczeem vele factoren meespelen waaronder o.a. voeding is het belangrijk om altijd het gehele plaatje te bekijken. We zijn ervan overtuigd dat we met het juiste advies nog dichter bij de 100% in de buurt kunnen komen. Mocht u meer informatie willen ontvangen over de Skincalmin producten, vraag ons dan gerust om een persoonlijk advies via het contactformulier. We helpen u graag!

Lees ervaringen van gebruikers van Skincalmin op de website van de Feral Horse Care
PaardEerlijk.nl maakt gebruik van cookies. Zodra u verder gaat met het bezoek aan deze website gaat u akkoord met het plaatsen en gebruik van deze cookies. Klik hier voor meer informatie.