VERZENDING & BETALEN

In onderstaand diagram zijn schematisch de verzendmethoden en de bijbehorende kosten weergegeven. Daaronder vindt u aanvullende informatie.

 

Voor klanten uit België zijn de volgende verzendkosten van toepassing:
Brievenbuspost tot 100 gram: €3,99
Brievenbuspost tot 250 gram: €5,99.
Pakketpost naar huisadres tot 30kg: €7,50 (met Track & Trace).


Verzendtermijn

Indien de artikelen van uw bestelling voorradig zijn (voorraadstatus getoond op onze website is een indicatie) wordt uw bestelling, op werkdagen, binnen 24 – 48u na ontvangst van de betaling verstuurd. Hierbij is ons streven om de bestelling binnen 24u te versturen. Zodra de bestelling verzonden is ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail. Mocht bovenstaande verzendtermijn onverhoopt niet worden gehaald dan informeren wij u hier tijdig over.
 

 

Verzending

PaardEerlijk maakt gebruik van verschillende verzendmethoden om uw bestelling zo voordelig mogelijk te versturen. De aangeboden verzendmethode is afhankelijk van de soort, de grootte en het gewicht van uw bestelling. Indien er, voor uw bestelling, meerdere verzendmethoden mogelijk zijn worden deze allen getoond bij het plaatsen van uw bestelling. U kunt vervolgens zelf een keuze maken voor de gewenste verzendmethode.

Onze webshop is zo goed mogelijk ingericht om verzending via brievenbuspost correct en voordelig te berekenen. Echter kan het in bijzondere gevallen voorkomen dat een bestelling ten onrechte als pakketpost wordt aangemerkt. Als blijkt dat uw bestelling toch als brievenbuspost verstuurd kan worden nemen we contact met u op en storten we het eventueel teveel betaalde bedrag terug.

Het afhalen van uw bestelling is op dit moment niet mogelijk. PaardEerlijk is geregeld te vinden op beurzen en evenementen, hier kunt u eventueel de producten bekijken voordat u tot aankoop overgaat. Beursdeelname wordt op onze startpagina en Facebookpagina aangekondigd, houd deze goed in de gaten!

 

Brievenbuspost (PostNL)

Brievenbuspost wordt verzorgd door PostNL en is geschikt voor kleinere bestellingen. Brievenbuspost is de voordeligste verzendmethode en u hoeft niet thuis te zijn om uw bestelling in ontvangst te nemen, echter is het met deze verzendmethode niet mogelijk de voortgang van de verzending in te zien met Track & Trace. PaardEerlijk bepaalt of uw bestelling geschikt is om verstuurd te worden als brievenbuspost.
 
Kosten brievenbuspost
- Brievenbuspost tot 100 gram (bijv. 1 neusbontje): €2,49
- Brievenbuspost tot 250 gram (bijv. neusbontje + Zoutje-Touwtje + Muzzle mates): €2,99
- Brievenbuspost vanaf 250 gram (bijv. een boek): €3,45

Kosten brievenbuspost naar België
- Brievenbuspost naar België tot 100 gram (bijv. 1 neusbontje): €3,99
- Brievenbuspost naar België tot 250 gram (bijv. neusbontje + Zoutje-Touwtje + Muzzle mates): €5,99
 
 

Pakketpost naar uw eigen adres (PostNL)

Bij deze verzendmethode wordt uw bestelling door PostNL op een door uzelf te bepalen adres (bijvoorbeeld uw thuisadres of uw werkadres) afgeleverd. Bent u niet aanwezig als de bezorger bij u aan de deur staat? Dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden. Met het zendingsnummer welke u van ons ontvangt als de bestelling verzonden is, kunt u heel eenvoudig op de website van PostNL via Track & Trace het pakket volgen.
 
Kosten pakketpost naar uw eigen adres
De kosten voor pakketpost tot 30KG naar uw eigen adres zijn: €5,99
 
Kosten pakketpost naar uw eigen adres in België
De kosten voor pakketpost tot 30KG naar uw eigen adres in België zijn: €7,50
 

 

BetaalMethoden en prijzen

We willen dat u veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruikt PaardEerlijk alleen betaalsystemen die het meest actueel en vertrouwd zijn. Hieronder vindt u de mogelijke betaalwijzen zodat u de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij u past. Achterafbetaling of betaling in termijnen is niet mogelijk. Alle bestellingen worden verzonden nadat de betaling door PaardEerlijk ontvangen is. De getoonde prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW.
 
Momenteel kunt u uw bestelling bij PaardEerlijk betalen met iDEAL, Mister Cash of met een vooruitbetaling per bankoverschrijving.
 

iDEAL (alleen beschikbaar voor klanten woonachtig in Nederland)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling bij PaardEerlijk afrekenen. U rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Na het selecteren van uw eigen bank wordt u doorgeleid naar de iDEAL-omgeving van uw eigen bank. Uw bank vraagt u een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven. PaardEerlijk wordt geïnformeerd dat de betaling geslaagd is en gaat direct aan de slag om de verzending in orde te maken. Aan een betaling met iDEAL zijn geen extra (transactie) kosten verbonden.
 
 

Bancontact / Mister Cash (alleen beschikbaar voor klanten woonachtig in België)

Bancontact / Mister Cash is de betaalmethode waarmee onze Belgische klanten vertrouwd, veilig en gemakkelijk hun bestelling bij PaardEerlijk kunnen afrekenen en is te vergelijken met iDeal in Nederland. Mister Cash garandeert een veilige en betrouwbare online betaling. In tegenstelling tot het betalen met een credit card wordt ook een login en wachtwoord gevraagd. Dit maakt Mistercash extra veilig en betrouwbaar. PaardEerlijk wordt geïnformeerd zodra de Mister Cash betaling geslaagd is en gaat direct aan de slag om de verzending in orde te maken. Aan een betaling met Bancontact / Mister Cash zijn geen extra (transactie) kosten verbonden.
 
 

PayPal (+ €1,49 transactiekosten)

 
 

Creditcard (+ €1,49 transactiekosten)

 
 

Vooruitbetaling per bankoverschrijving.

Indien u geen gebruik maakt van iDEAL of liever het bedrag handmatig naar ons wilt overschrijven kunt u gebruikmaken van vooruitbetaling per bankoverschrijving. Na het selecteren van deze optie en het verder voltooien van uw bestelling krijgt u van ons per e-mail de betaalgegevens, zodat u zelf het verschuldigde bedrag (onder vermelding van uw bestelnummer) naar ons kunt overmaken. Er worden geen extra (transactie)kosten gerekend indien u kiest voor vooruitbetaling per bankoverschrijving.
Vooruit betalen per bankoverschrijving is een veilige manier van betalen, maar houd er wel rekening mee dat het verzendproces één of meerdere dagen vertraging kan oplopen wegens het overschrijven van het bedrag. Op het moment dat het bedrag bij ons bijgeschreven is zal uw bestelling binnen 24 – 48u worden verzonden.
 
 
PaardEerlijk.nl maakt gebruik van cookies. Zodra u verder gaat met het bezoek aan deze website gaat u akkoord met het plaatsen en gebruik van deze cookies. Klik hier voor meer informatie.