Hoof Wraps Bandage (nood-hoefschoen)

Artikelnummer: HW-Bandage
Vorige Artikel 23 van 32 Volgende
€ 32,99 (inclusief btw)

Hoof Wraps Bandage (nood-hoefschoen)

De Hoof Wraps Bandage is een disposable noodhoefschoen gecombineerd met een 12 mm EVA foampad.

De Hoof Wraps Badage kan worden ingezet bij verschillende hoefaandoeningen en op momenten dat extra bescherming gewenst is. In combinatie met de meegeleverde foampad biedt de Hoof Wraps Bandage de gewenste verlichting bij hoefbevangenheid, hoefkneuzingen of bij het verlies van een hoefijzer. De HoofWrap kan daarnaast ook worden gebruikt bij behandeling van o.a. een hoefzweer en rotstraal. 

De Hoof Wraps Badage heeft een uniek design, welke extra comfort aan je paard biedt wanneer nodig. Paarden hoeven niet op stal te blijven maar kunnen, indien de gezondheid dat toelaat, gewoon genieten van de vrijheid, beweging en weidegang. Door deze vrijheid en beweging wordt de hoefgenezing bevorderd. De Hoof Wrap is multifunctioneel inzetbaar, is gemakkelijke aan te trekken en blijft goed zitten. 

Altijd handig om bij de hand te hebben en mag eigenlijk niet ontbreken in de ‘stal-EHBO koffer'.

Maat: De Hoefwrap is beschikbaar in één standaard maat en is door het unieke design passend te maken voor alle hoeven met een diameter van 10 tot 14 cm.

Duurzaamheid van de Hoof Wraps Bandage (nood-hoefschoen): 

De Hoof Wrap is gemaakt van degelijk 1680 denier Ballistic nylon en versterkt met een industrieel stiksel. Afhankelijk van de belasting en ondergrond kan de bandage worden gebruikt tot wel 14 dagen (24/7) of soms zelfs langer. Houd er wel rekening mee dat dit een disposable nood hoefschoen is en daarom niet te vergelijken is met een normale hoefschoen. Bij intensieve weidegang of belasting tijdens bijv buitenrit kan het zijn dat de wrap minder lang mee gaat. De bandage is machine wasbaar en kan worden hergebruikt. De bandage beschikt over een Extreme Grip Fastening System (extreem sterk klittenband) wat ervoor zorgt dat de bandage goed blijft zitten. Ook kan de bandage worden ingezet als noodhoefschoen tijdens het buiten rijden als je paard onderweg een ijzer verliest (slijtage zal afhankelijk zijn van de afstand en ondergrond). De set weegt maar 150 gram en is gemakkelijk me te nemen.

Weidegang:

De Hoof Wraps zijn speciaal ontworpen om te worden gedragen tijdens weidegang. Bij de bandage wordt een 12mm EVA foampad (15cm x15cm) meegeleverd. Deze verlicht de druk en pijn in de hoef zodat je paard vrijer kan bewegen. Tevens kan de pad een opslagplaats vormen voor medicatie waardoor de medicatie beter kan worden opgenomen of kan inwerken in de hoef.

Gebruiksgemak:

De ‘stap voor stap’ bevestigingsstappen zijn op de bandage geprint en zijn gemakkelijke toepasbaar. De bandage is eenvoudig te gebruiken wat zorgt voor een stressvrije bevestiging. Daarnaast kan de bandage snel worden verwijderd, is eenvoudig te reinigen en kan worden hergebruikt.

Ook verkrijgbaar voor gebruik met de Hoof Wraps bandage:

  • Medicinale hoef-gelpad met tea tree en jojoba olie.
  • Hoof Wraps replacement-pads. (Losse set van twee EVA foampads.)

Let Op! Het is druk!

Het graasmasker seizoen is in volle gang. Door de enorme toeloop aan vragen, kan het soms even duren voor je antwoord op een appje of emailtje ontvangt. Ook telefonisch zijn we zeer beperkt bereikbaar ivm de aard van werkzaamheden. Indien je toch telefonisch contact opneemt vergeet dan niet het telefoonnummer te vermelden bij het inspreken van een voicemailbericht. 

Bedankt voor je begrip!

PS. Heb je vragen over het gebruik van een graasmasker? Check dan ook graasmasker.nl! Hier vind je heel veel informatie!

Verzending

  • Verzonden in 24-48u
  • Brievenbuspakket €4.99
  • Pakket NL vanaf €6.49
  • Pakket BE vanaf €9.99

Meer informatie

Gratis verzending vanaf €150,-

Nieuw; gratis verzending* bij bestellingen vanaf €150,-!

Gebruik kortingscode: 
gratisverzending

* Voorwaarden en uitsluitingen van toepassing

Meer informatie

Tip voor het weideseizoen!

 

Optimaliseer de spijsvertering!

Voor je paard weer van het gras gaat genieten is het fijn zijn spijsvertering optimaal te ondersteunen en alvast een zetje in de goede richting te geven. Met de Oost Pruisische kruiden van PerNaturam ondersteun je de enzumatisch vertering en helpt het bij de overgang naar meer jonger gras. Start ongeveer twee weken van te voren.

Meer informatie

De Paardenpodcast van Horse in Mind!

Over graasmaskers en slowfeeders!

 

Bij ons winkel je groen!

✓ Groene hosting
✓ Duurzaam verzonden
✓ Gerecyceld vulmateriaal

​Meer informatie

Winkelen bij PaardEerlijk

 

Ervaringsverhalen

Het verhaal van Marieke en d'Aly!
Al enige tijd maakt Marieke  zich zorgen om het steeds dikker worden van haar merrie. Maar nu gaat het steeds beter!

Lees artikel

© 2018 - 2022 PaardEerlijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel