Lüneburger kruiden - PerNaturam

Artikelnummer: PN-LBK-
Vorige Artikel 18 van 39 Volgende
€ 12,50 (inclusief btw)

Lüneburger kruiden - PerNaturam

Het Lüneburgse kruidenmengsel kan worden ingezet ter stimulering van stofwisseling en ontgifting, met name ter ondersteuning van de nieren. Het revitaliseert oudere paarden waarvan de metabolische activiteit is afgenomen.

De toxische belansting is tegenwoordig niet enkel in de vorm van medicatie of ontwromingskuren maar ook stoffen uit het milieu en in de voeding (conserveringsmiddelen, schimmel, schimmeltoxinen en de vaak geoxideerde vetten). Dit vormt een verhoogde belasting voor de lever en de nieren.

Door de lever en de nieren te stimuleren, helpen we de paarden bij de uitscheiding van deze stoffen. Dit is vooral belangrijk in de winter wanneer paarden minder zweten en de nieren harder moeten werken. Een andere mogelijkheid om de lever en de nieren te activeren is om Heparlind® leverkruiden en Rhenalind® nierkruiden van PerNaturam als kuur te geven.

Samenstelling

Berk, bramenbladeren, brandnetel, anijs, heermoes, bijvoet, tuinviooltje, ereprijs, guldenroede, engelwortel, jeneverbessen, heidebloesem.

Gebruik

Meng 30 tot 70 g (1 tot 3 handenvol) van PerNaturam’s Lüneburgse kruiden dagelijks door het voer. Bij voorkeur bevochtigd. Gebruik een hetzelfde kruidenmengsel niet langer dan een week of 5 a 6 aaneengesloten, wissel van kruidenmix of stop gedurende dezelfde periode.

Analytische bestanddelen en gehalten

Ruw eiwit 12%,
Ruwe vetten 5,6%,
Ruwe celstof 23,8%,
Ruwe as 8,9%.
Mineralen calcium 1,21%, fosfor 0,27%, natrium 0,06%.

Inhoud

Zak 0,5, 1, 3, 10 kg

(is een maat of type voeder niet vooradig of aanwezig in onze shop? Stuur ons dan een emailtje voor de te verwachte levertermijn (vaak maar enkele dagen.)

 

Let Op! Het is druk!

Het graasmasker seizoen is in volle gang. Door de enorme toeloop aan vragen, kan het soms even duren voor je antwoord op een appje of emailtje ontvangt. Ook telefonisch zijn we zeer beperkt bereikbaar ivm de aard van werkzaamheden. Indien je toch telefonisch contact opneemt vergeet dan niet het telefoonnummer te vermelden bij het inspreken van een voicemailbericht. 

Bedankt voor je begrip!

PS. Heb je vragen over het gebruik van een graasmasker? Check dan ook graasmasker.nl! Hier vind je heel veel informatie!

Verzending

  • Verzonden in 24-48u
  • Brievenbuspakket €4.99
  • Pakket NL vanaf €6.49
  • Pakket BE vanaf €9.99

Meer informatie

Gratis verzending vanaf €150,-

Nieuw; gratis verzending* bij bestellingen vanaf €150,-!

Gebruik kortingscode: 
gratisverzending

* Voorwaarden en uitsluitingen van toepassing

Meer informatie

Tip voor het weideseizoen!

 

Optimaliseer de spijsvertering!

Voor je paard weer van het gras gaat genieten is het fijn zijn spijsvertering optimaal te ondersteunen en alvast een zetje in de goede richting te geven. Met de Oost Pruisische kruiden van PerNaturam ondersteun je de enzumatisch vertering en helpt het bij de overgang naar meer jonger gras. Start ongeveer twee weken van te voren.

Meer informatie

De Paardenpodcast van Horse in Mind!

Over graasmaskers en slowfeeders!

 

Bij ons winkel je groen!

✓ Groene hosting
✓ Duurzaam verzonden
✓ Gerecyceld vulmateriaal

​Meer informatie

Winkelen bij PaardEerlijk

 

Ervaringsverhalen

Het verhaal van Marieke en d'Aly!
Al enige tijd maakt Marieke  zich zorgen om het steeds dikker worden van haar merrie. Maar nu gaat het steeds beter!

Lees artikel

© 2018 - 2022 PaardEerlijk | sitemap | rss