Oxyprotect - PerNaturam

Artikelnummer: PN-EQ-GR
Vorige Artikel 23 van 39 Volgende
€ 33,00 (inclusief btw)

Oxyprotect - PerNaturam

Antioxidanten – voor zowel ontstekingen als voor fysieke en mentale stress.

Vrije radicalen worden dagelijks in geringe maten in de stofwisseling gevormd. Normaliter is het lichaam prima in staat deze vrije radicalen onschadelijk te maken. Echter in sommige situaties kan de vorming van vrije radicalen verhoogd zijn. Dan is het raadzaam om je paard extra van antioxidantenten voorzien. Oxyprotect kan daarbij helpen. Grotere hoeveelheden vrije radicalen zijn betrokken bij veel ontstekingsprocessen en ziekten. Het zijn zeer agressieve moleculen die cellen kunnen of het DNA kunnen beschadigen ze brengen verandering in de vorming van enzymen. Vooral de celmembranen worden aangevallen, en vervolgens de mitochondriën en de rode bloedcellen. De cellen worden dan niet meer van voldoende energie voorzien, de prestaties storten in en het immuunsysteem wordt beschadigd. Triggers van oxidatieve stress zijn onder andere voeding met veel energie (te veel suikers), langdurige stress en straling ( denk aan sterke UV-straling röntgenstraling) en overige toxische stoffen medicijnen, auto- of industriële uitlaatgassen, chemische stoffen en ozon. 

De natuur levert de vitale stoffen waarmee het lichaam vrije radicalen kan neutraliseren: Antioxidanten zitten in bloemen, bladeren, en vruchten van planten. In OxyProtekt zijn ze bijzonder geconcentreerd. Voor de regeneratie van beschadigd weefsel is het het beste om PerNaturam Lecithin met Kieselerde te voeren en Wilgenschors /Moerasspirea van PerNaturam om het celmembraan op te bouwen voor een betere bloedcirculatie.

Samenstelling

Concentraten van druivenpitten, rozenbottel en appel, zonnebloemlecithine (GGO-vrij), spirulina, neemboom, bisschopskomijn, biergist, oplosbaar, zeewier, organisch gebonden zwavel, sapucaia-nootmeel, Japanse pagode boom.

Het bevat de natuurlijke ingrediënten choline, biotine, betaïne, oligomeren. proanthocyanidinecomplexen, selenium, vitamine K, B-complex vitaminen en foliumzuur.

Gebruik

Afhankelijk van de grootte van het paard en het probleem, voer 10 tot 30 g (1 tot 30 g).
3 schepjes) dagelijks. OxyProtekt kan niet teveel worden gedoseerd. De schep heeft een inhoud van 10 g. Gebruik Oxyprotect altijd in kuurvorm en nooit het gehele jaar door.

Analytische bestanddelen en gehalten

Ruw eiwit 15.9%,
Ruwe vetten 12%,
Ruwe celstof 11.2%,
Ruwe as 12.4%.
Mineralen calcium 0,9%, fosfor 0,54%, natrium 0.74%.

 

Inhoud

pot: 0,5 of  kg

(is een maat of type voeder niet vooradig of aanwezig in onze shop? Stuur ons dan een emailtje voor de te verwachte levertermijn (vaak maar enkele dagen.)

 

Let Op! Het is druk!

Het graasmasker seizoen is in volle gang. Door de enorme toeloop aan vragen, kan het soms even duren voor je antwoord op een appje of emailtje ontvangt. Ook telefonisch zijn we zeer beperkt bereikbaar ivm de aard van werkzaamheden. Indien je toch telefonisch contact opneemt vergeet dan niet het telefoonnummer te vermelden bij het inspreken van een voicemailbericht. 

Bedankt voor je begrip!

PS. Heb je vragen over het gebruik van een graasmasker? Check dan ook graasmasker.nl! Hier vind je heel veel informatie!

Verzending

  • Verzonden in 24-48u
  • Brievenbuspakket €4.99
  • Pakket NL vanaf €6.49
  • Pakket BE vanaf €9.99

Meer informatie

Gratis verzending vanaf €150,-

Nieuw; gratis verzending* bij bestellingen vanaf €150,-!

Gebruik kortingscode: 
gratisverzending

* Voorwaarden en uitsluitingen van toepassing

Meer informatie

Tip voor het weideseizoen!

 

Optimaliseer de spijsvertering!

Voor je paard weer van het gras gaat genieten is het fijn zijn spijsvertering optimaal te ondersteunen en alvast een zetje in de goede richting te geven. Met de Oost Pruisische kruiden van PerNaturam ondersteun je de enzumatisch vertering en helpt het bij de overgang naar meer jonger gras. Start ongeveer twee weken van te voren.

Meer informatie

De Paardenpodcast van Horse in Mind!

Over graasmaskers en slowfeeders!

 

Bij ons winkel je groen!

✓ Groene hosting
✓ Duurzaam verzonden
✓ Gerecyceld vulmateriaal

​Meer informatie

Winkelen bij PaardEerlijk

 

Ervaringsverhalen

Het verhaal van Marieke en d'Aly!
Al enige tijd maakt Marieke  zich zorgen om het steeds dikker worden van haar merrie. Maar nu gaat het steeds beter!

Lees artikel

© 2018 - 2022 PaardEerlijk | sitemap | rss