Bronchosan - PerNaturam

Artikelnummer: PN-BRSN-
Vorige Artikel 32 van 46 Volgende
€ 13,50 (inclusief btw)

Bronchosan - PerNaturam

Slijmoplossende kruiden om de luchtwegen te versterken.

Bronchosan kruiden bevatten voornamelijk kruiden die rijk zijn aan etherische oliën en antioxidanten die actief zijn in de slijmvliezen en hun werking vooral uitoefenen in de luchtwegen. Het aromarijke mengsel heeft een positief effect op de slijmvliezen van de luchtwegen en bevordert de oplossing van het slijm, dat daardoor beter kan worden opgehoest.

Gedomesticeerde paarden worden in veel gevallen ovematig bloodgesteld aan stof door dagelijks langdurige huisvesting in en paardenbox in veelal een afgesloten stalhal.  Een van de grote boosdoeners is hierin bijv. ook het machinaal opschudden van hooi of ruwvoer opslag boven de stallen etc. Gebrek aan ventilatie en frisse lucht heeft zijn weerslag op de toestand van de luchtwegen. De schimmelbalasting op het aanwezige stof is hoog (kan oplopen tot 70%) en vindt gemakkelijk zijn weg via de ademhaling naar binnen. Daarbij komt dat paarden die lastiger hun temperatuur zelf kunnen regelen door scheren en het wisselen van dekens vatbaarder worden voor wisselende temperaturen wat zijn wissel trekt op het immuun systeem. Vatbaar zijn voor verkoudheden is het gevolg.

Neem luchtweg klachten altijd serieus. Er kunnen diverse oorzaken aan ten grondslag liggen, maar ook een milde opstart kuch is een reden voor extra aandacht.

Samenstelling

Smalle weegbree, heemstwortel, venkel, tijm, koningskaarsbloesem, IJslands mos, lindebloesem.

Gebruik

Voer dagelijks 50 tot 70 g Bronchosan® Ademhalingskruiden voor een paard, bij voorkeur bevochtigd over het voer.  Bronchosan® kruiden kunnen voor een beperkte periode gevoerd worden maar het dagelijks toevoegen van een handvol bevochtigde kruiden aan het voer is effectief gebleken. Als de problemen aanhouden, wissel dan af met PerNaturam Schwäbischer Alb-Mischung. Vul evt PerNaturam Aerob Oil en Aerob Spray aan en voor diepgeworteld slijm EquiLich met van PerNaturam.

Analytische bestanddelen en gehalten

Ruw eiwit 10.5%,
Ruwe vetten 3.4%,
Ruwe celstof 22%,
Ruwe as 8.9%.
Mineralen calcium 1,38%, fosfor 0,23%, natrium 0,11%.

Inhoud

Zak 0,5, 1, 3 kg

(is een maat of type voeder niet vooradig of aanwezig in onze shop? Stuur ons dan een emailtje voor de te verwachte levertermijn (vaak maar enkele dagen.)

 

Meer informatie nodig?

antwoord op alle vragen over graasmaskers

Ga naar graasmasker.nl

Gratis verzending vanaf €100,-

Nieuw; gratis verzending bij bestellingen binnen Nederland* vanaf €100,-!

Gratis verzending bij bestellingen binnen België vanaf €150,-!

* Voorwaarden en uitsluitingen van toepassing

Meer informatie

Begin het jaar goed!

Met deze leuke jaarkalender van Paarden Plant wordt seizoensvoeren nog gemakkelijker! Met veel tips over geschikt eetbare planten en het aanleggen door het jaar heen!

Paard en plant jaarkalender

Meer informatie

De Paardenpodcast van Horse in Mind!

Over graasmaskers en slowfeeders!

 

De perfecte aanvulling op weidegang!

Veel paarden kampen in de zomer met een overmaat aan energie en worden daarom te dik. Krachvoer wordt bij te dikke paarden vaak naar beneden bijgesteld, maar wist je dat je dan je paard niet volledig voorziet in vitamines en mineralen?

Krachtvoer is voor de meeste paarden helemaal niet nodig. Ook niet als je paard een beetje moet werken of als je regelmatig rijdt. Gematigde weidegang, goed ruvoer en een fijne balancer kunnen veel betekeken voor de gezondheid en energie! 

Equilin Balancer is daar een goed voorbeeld van!

Meer informatie

Bij ons winkel je groen!

✓ Groene hosting
✓ Duurzaam verzonden
✓ Gerecyceld vulmateriaal

​Meer informatie

Verzending

  • Verzonden in 24-48u
  • Brievenbuspakket €5.49
  • Pakket NL vanaf €6.99
  • Pakket BE vanaf €9.99

Meer informatie

Winkelen bij PaardEerlijk

 

Ervaringsverhalen

Het verhaal van Marieke en d'Aly!
Al enige tijd maakt Marieke  zich zorgen om het steeds dikker worden van haar merrie. Maar nu gaat het steeds beter!

Lees artikel

© 2018 - 2023 PaardEerlijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel