Bronchosan - PerNaturam

Artikelnummer: PN-BRSN-
Vorige Artikel 12 van 19 Volgende
€ 12,50 (inclusief btw)

Bronchosan - PerNaturam

Slijmoplossende kruiden om de luchtwegen te versterken.

Bronchosan kruiden bevatten voornamelijk kruiden die rijk zijn aan etherische oliën en antioxidanten die actief zijn in de slijmvliezen en hun werking vooral uitoefenen in de luchtwegen. Het aromarijke mengsel heeft een positief effect op de slijmvliezen van de luchtwegen en bevordert de oplossing van het slijm, dat daardoor beter kan worden opgehoest.

Gedomesticeerde paarden worden in veel gevallen ovematig bloodgesteld aan stof door dagelijks langdurige huisvesting in en paardenbox in veelal een afgesloten stalhal.  Een van de grote boosdoeners is hierin bijv. ook het machinaal opschudden van hooi of ruwvoer opslag boven de stallen etc. Gebrek aan ventilatie en frisse lucht heeft zijn weerslag op de toestand van de luchtwegen. De schimmelbalasting op het aanwezige stof is hoog (kan oplopen tot 70%) en vindt gemakkelijk zijn weg via de ademhaling naar binnen. Daarbij komt dat paarden die lastiger hun temperatuur zelf kunnen regelen door scheren en het wisselen van dekens vatbaarder worden voor wisselende temperaturen wat zijn wissel trekt op het immuun systeem. Vatbaar zijn voor verkoudheden is het gevolg.

Neem luchtweg klachten altijd serieus. Er kunnen diverse oorzaken aan ten grondslag liggen, maar ook een milde opstart kuch is een reden voor extra aandacht.

Samenstelling

Smalle weegbree, heemstwortel, venkel, tijm, koningskaarsbloesem, IJslands mos, lindebloesem.

Gebruik

Voer dagelijks 50 tot 70 g Bronchosan® Ademhalingskruiden voor een paard, bij voorkeur bevochtigd over het voer.  Bronchosan® kruiden kunnen voor een beperkte periode gevoerd worden maar het dagelijks toevoegen van een handvol bevochtigde kruiden aan het voer is effectief gebleken. Als de problemen aanhouden, wissel dan af met PerNaturam Schwäbischer Alb-Mischung. Vul evt PerNaturam Aerob Oil en Aerob Spray aan en voor diepgeworteld slijm EquiLich met van PerNaturam.

Analytische bestanddelen en gehalten

Ruw eiwit 10.5%,
Ruwe vetten 3.4%,
Ruwe celstof 22%,
Ruwe as 8.9%.
Mineralen calcium 1,38%, fosfor 0,23%, natrium 0,11%.

Inhoud

Zak 0,5, 1, 3 kg

(is een maat of type voeder niet vooradig of aanwezig in onze shop? Stuur ons dan een emailtje voor de te verwachte levertermijn (vaak maar enkele dagen.)

 

Let Op! Het is druk!

Het graasmasker seizoen is in volle gang. Door de enorme toeloop aan vragen, kan het soms even duren voor je antwoord op een appje of emailtje ontvangt. Ook telefonisch zijn we zeer beperkt bereikbaar ivm de aard van werkzaamheden. Indien je toch telefonisch contact opneemt vergeet dan niet het telefoonnummer te vermelden bij het inspreken van een voicemailbericht. 

Bedankt voor je begrip!

PS. Heb je vragen over het gebruik van een graasmasker? Check dan ook graasmasker.nl! Hier vind je heel veel informatie!

Verzending

  • Verzonden in 24-48u
  • Brievenbuspakket €4.99
  • Pakket NL vanaf €6.49
  • Pakket BE vanaf €9.99

Meer informatie

Gratis verzending vanaf €150,-

Nieuw; gratis verzending* bij bestellingen vanaf €150,-!

Gebruik kortingscode: 
gratisverzending

* Voorwaarden en uitsluitingen van toepassing

Meer informatie

Tip voor het weideseizoen!

 

Optimaliseer de spijsvertering!

Voor je paard weer van het gras gaat genieten is het fijn zijn spijsvertering optimaal te ondersteunen en alvast een zetje in de goede richting te geven. Met de Oost Pruisische kruiden van PerNaturam ondersteun je de enzumatisch vertering en helpt het bij de overgang naar meer jonger gras. Start ongeveer twee weken van te voren.

Meer informatie

De Paardenpodcast van Horse in Mind!

Over graasmaskers en slowfeeders!

 

Bij ons winkel je groen!

✓ Groene hosting
✓ Duurzaam verzonden
✓ Gerecyceld vulmateriaal

​Meer informatie

Winkelen bij PaardEerlijk

 

Ervaringsverhalen

Het verhaal van Marieke en d'Aly!
Al enige tijd maakt Marieke  zich zorgen om het steeds dikker worden van haar merrie. Maar nu gaat het steeds beter!

Lees artikel

© 2018 - 2022 PaardEerlijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel