Informatie betreffende onze winkel en het coronavirus

Onze online shop blijft ondanks de covid-19 pandemie gewoon geopend. Pakketten worden als gebruikelijk verstuurd. Uiteraard nemen we tijdens het verwerken van onze pakketten de geadviseerde hygiene maatregelen van het RIVM. 

Verzendtermijn
We proberen je pakket binnen de reguliere termijn van 24-48 uur (op werkdagen) te verzenden, echter kan het door omstandigheden soms iets langer duren. Let op: maatwerk-producten kunnen een langere verzendtermijn hebben, dit staat bij het betreffende product vermeld.  Houd daarnaast rekening met de drukte bij de verzendpartner. Duurt je verzending langer dan normaal? Graag willen we je vragen je verzending even geduldig enkele dagen af te wachten voordat je contact met ons opneemt. Meestal lost het zich vanzelf op en dat scheelt veel emailverkeer. Uiteraard kun je ons emailen als het te lang gaat duren of er andere onduidelijkheden zijn.

Telefoon
Per telefoon zijn we soms minder goed bereikbaar. Stuur ons bij voorkeur een email of whatsappje met daarin je vraag of opmerking. Of vraag daarin om een terugbelafspraak.

Paardenvoeding
Paardenvoeding afhalen of bezorgen? Voor het afhalen en bezorgen nemen we extra hygiëne-maatregelen. Bestel bij voorkeur via de webshop en reken af met iDeal. 

Afhalen
We spreken graag een moment met je af waarop je het voer komt ophalen. We zorgen dat het voer voor je klaar ligt en dat je er zelf bij kunt (evt zonder tussenkomst van ons). Als we elkaar toch ontmoeten houden we graag een onderlinge afstand van min. 1,5m. 

Bezorgen - Op dit moment alleen nog voor bestaande klanten.
We plannen periodieke bezorgrondes waarbij we zo veel mogelijk bezorgingen kunnen combineren. Dit is voor ons tijdsbesparend en beter voor het milieu.  Tip: Bestel tijdig om je te kunnen inplannen in een bezorg ronde. Het streven is om gemiddeld een keer in de een a twee weken een ronde te rijden.
 

Lieve groet, Rick en Karlijn


 

 

Verzending

  • Verzonden in 24-48u
  • Brievenbuspakket €5.49
  • Pakket NL vanaf €6.99
  • Pakket BE vanaf €9.99

Meer informatie

Gratis verzending vanaf €150,-

Nieuw; gratis verzending* bij bestellingen vanaf €150,-!

Gebruik kortingscode: 
gratisverzending

* Voorwaarden en uitsluitingen van toepassing

Meer informatie

Bessentijd!

September en het najaar zijn bij uitstek de tijd om je paard bessen te voeren. In de natuur vind je nu veel bramen, rozenbottels en andere lekkernijen. PerNaturram maakt het je gemakkelijk door een heerlijke mix in een zakje te stoppen!

 

Meer informatie

De Paardenpodcast van Horse in Mind!

Over graasmaskers en slowfeeders!

 

Bij ons winkel je groen!

✓ Groene hosting
✓ Duurzaam verzonden
✓ Gerecyceld vulmateriaal

​Meer informatie

Winkelen bij PaardEerlijk

 

Ervaringsverhalen

Het verhaal van Marieke en d'Aly!
Al enige tijd maakt Marieke  zich zorgen om het steeds dikker worden van haar merrie. Maar nu gaat het steeds beter!

Lees artikel

© 2018 - 2022 PaardEerlijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel