Informatie betreffende onze winkel en het coronavirus

Update: 21-12-20

!! Stop op verzendingen bij post NL !!

Mogelijk is je pakket tijdelijk langer vertraagd. Door een inname stop bij de onlineverzendportals is het heel lastig nog pakketten te kunnen versturen. Het aantal beschikbare verzendingen is zeer beperkt. Zie hieronder de tekst van Post NL. We vragen om je begrip.

 

"De huidige capaciteit van PostNL laat het niet meer toe. De online aankopen zijn extreem toegenomen sinds de corona-uitbraak en als gevolg van de landelijke lockdown en daarmee de maatregel om niet-essentiële winkels te sluiten. En je hebt het ongetwijfeld voorbij zien komen in het nieuws. Vanaf vandaag kunnen consumenten geen pakketten meer ophalen in honderden winkels van Primera, AKO, Bruna en The Read Shop. Het sluiten van deze pakketpunten voor het uitreiken en aannemen van pakketten komt daar nog bovenop. Deze tijdelijke dagelijkse ‘limiet’ is daarom genoodzaakt."

----

 

Onze online shop blijft ondanks de covid-19 pandemie gewoon geopend. Pakketten worden als gebruikelijk verstuurd. Uiteraard nemen we tijdens het verwerken van onze pakketten de geadviseerde hygiene maatregelen van het RIVM. 

Verzendtermijn
We proberen je pakket binnen de reguliere termijn van 24-48 uur (op werkdagen) te verzenden, echter kan het door omstandigheden soms iets langer duren. Let op: maatwerk-producten kunnen een langere verzendtermijn hebben, dit staat bij het betreffende product vermeld.  Houd daarnaast rekening met de drukte bij de verzendpartner. Duurt je verzending langer dan normaal? Graag willen we je vragen je verzending even geduldig enkele dagen af te wachten voordat je contact met ons opneemt. Meestal lost het zich vanzelf op en dat scheelt veel emailverkeer. Uiteraard kun je ons emailen als het te lang gaat duren of er andere onduidelijkheden zijn.

Telefoon
Per telefoon zijn we soms minder goed bereikbaar. Stuur ons bij voorkeur een email of whatsappje met daarin je vraag of opmerking. Of vraag daarin om een terugbelafspraak.

Paardenvoeding
Paardenvoeding afhalen of bezorgen? Voor het afhalen en bezorgen nemen we extra hygiëne-maatregelen. Bestel bij voorkeur via de webshop en reken af met iDeal. 

Afhalen
We spreken graag een moment met je af waarop je het voer komt ophalen. We zorgen dat het voer voor je klaar ligt en dat je er zelf bij kunt (evt zonder tussenkomst van ons). Als we elkaar toch ontmoeten houden we graag een onderlinge afstand van min. 1,5m. 

Bezorgen

Update 14-12-2020: Voorlopig moeten we er voor kiezen om even geen bezorgrondes meer te rijden. Ivm minder beschikbare tijd is dit niet goed in te plannen.

Normaal: We plannen periodieke bezorgrondes waarbij we zo veel mogelijk bezorgingen kunnen combineren. Dit is voor ons tijdsbesparend en beter voor het milieu. Wil ook gebruik maken van deze gratis dienst? Kijk hier voor meer informatie en voorwaarden. Tip: Bestel tijdig om je te kunnen inplannen in een bezorg ronde. Het streven is om gemiddeld een keer in de een a twee weken een ronde te rijden.
 

Graasmaskerconsulten

Belangrijk! Helaas zijn we genoodzaakt te moeten besluiten voorlopig even geen consulten op locatie te kunnen aanbieden. Excuus voor het ongemak. Kijk voor alternatieve mogelijkheden ook eens bij onze graasmasker passervice.

 

Lieve groet, Rick en Karlijn


 

 

Verzending

  • Verzonden in 24-48u
  • Brievenbuspakket €3.99
  • Pakket NL vanaf €5.99
  • Pakket BE vanaf €7.99

Meer informatie

Corona

We zijn gewoon geopend en pakketten worden gewoon verstuurd. Mogelijk is de levering iets vertraagd door de drukte bij onze verzendpartner. 

​Meer informatie

Nieuw! HorseFlex

HorseFlex natuurlijke supplementen voor paarden

Bekijk ons hele assortiment!

Meer informatie

Probeer nu Equifyt!

Gezonde voeding die de seizoenen volgt! Al vanaf €1,55 per proefzak!

Verdeelpunt regio Nijmegen/ Malden/ Heumen/ Groesbeek/ Milsbeek / Mill / Gassel e.o.

Afhalen op afspraak of regionaal gratis bezorgd vanaf €45,- 
Verzending per 20kg zak €5,99

​Meer informatie

Ervaringsverhalen

Het verhaal van Marieke en d'Aly!
Al enige tijd maakt Marieke  zich zorgen om het steeds dikker worden van haar merrie. Maar nu gaat het steeds beter!

Lees artikel

Bij ons winkel je groen!

✓ Groene hosting
✓ Duurzaam verzonden
✓ Gerecyceld vulmateriaal

​Meer informatie

Te gast in de Paardenpodcast!

Interessante artikelen

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat graasmaskers geen negatief effect hebben op paardenwelzijn.

Lees artikel

Nieuwe blog!

Lees hier alles over graasmasker en wormbesmetting!

Lees artikel​​

© 2018 - 2021 PaardEerlijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel