Informatie betreffende onze winkel en het coronavirus

Onze online shop blijft ondanks de coronacrisis gewoon geopend. Pakketten worden als gebruikelijk verstuurd. Uiteraard nemen we tijdens het verwerken van onze pakketten de geadviseerde hygiene maatregelen van het RIVM. 

Verzendtermijn
We verzenden de pakketten weer binnen de reguliere termijn van 24-48 uur (op werkdagen). Let op: maatwerk-producten kunnen een langere verzendtermijn hebben, dit staat bij het betreffende product vermeld.  Houd wel rekening met de drukte bij PostNL. Door de vele online bestellingen op dit moment kampt PostNL (landelijk) met hoge drukte. Duurt je verzending langer dan normaal? Graag willen we je vragen je verzending even geduldig enkele dagen af te wachten voordat je contact met ons opneemt. Meestal lost het zich vanzelf op en dat scheelt veel emailverkeer. Uiteraard kun je ons emailen als het te lang gaat duren of er andere onduidelijkheden zijn.

Niet corona gebonden drukte
Het voorjaar en zomer is echt het graasmasker hoogseizoen en het aantal informatie aanvragen is enorm gestegen. We doen ons best om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden maar het kan enkele dagen duren.

Telefoon
Per telefoon zijn we soms minder goed bereikbaar. Stuur ons bij voorkeur een email of whatsappje met daarin je vraag of opmerking. Of vraag daarin om een terugbelafspraak.

Paardenvoeding
Paardenvoeding afhalen of bezorgen? Voor het afhalen en bezorgen nemen we extra hygiëne-maatregelen. Bestel bij voorkeur via de webshop en reken af met iDeal. 

Afhalen
We spreken graag een moment met je af waarop je het voer komt ophalen. We zorgen dat het voer voor je klaar ligt en dat je er zelf bij kunt (evt zonder tussenkomst van ons). Als we elkaar toch ontmoeten houden we graag een onderlinge afstand van min. 1,5m. 

Bezorgen
We plannen periodieke bezorgrondes waarbij we zo veel mogelijk bezorgingen kunnen combineren. Dit is voor ons tijdsbesparend en beter voor het milieu. Wil ook gebruik maken van deze gratis dienst? Kijk hier voor meer informatie en voorwaarden. Tip: Bestel tijdig om je te kunnen inplannen in een bezorg ronde. Het streven is om gemiddeld een keer in de een a twee weken een ronde te rijden.
 

Graasmaskerconsulten

Belangrijk! Helaas zijn we genoodzaakt te moeten besluiten voorloptig even geen consulten op locatie te kunnen aanbieden. Excuus voor het ongemak. Kijk voor alternatieve mogelijkheden ook eens bij onze graasmasker passervice.

 

Lieve groet, Rick en Karlijn


 

 

Verzending

  • Verzonden in 24-48u
  • Brievenbuspakket €3.99
  • Pakket NL vanaf €5.99
  • Pakket BE vanaf €7.99

Meer informatie

Tijdelijke Actie!

korting gluco balance

Wees er snel bij!

Ervaringsverhalen

Het verhaal van Marieke en d'Aly!
Al enige tijd maakt Marieke  zich zorgen om het steeds dikker worden van haar merrie. Maar nu gaat het steeds beter!

Lees artikel

Probeer nu Equifyt!

Gezonde voeding die de seizoenen volgt! Al vanaf €1,55 per proefzak!

Verdeelpunt regio Nijmegen/ Malden/ Heumen/ Groesbeek/ Milsbeek / Mill / Gassel e.o.

Afhalen op afspraak of regionaal gratis bezorgd vanaf €45,- 
Verzending per 20kg zak €5,99

​Meer informatie

Corona-update (8 juni)

We zijn gewoon geopend en pakketten worden gewoon verstuurd. Mogelijk is de levering iets vertraagd door de drukte (zowel bij ons als door PostNL).

​Meer informatie

Bij ons winkel je groen!

✓ Groene hosting
✓ Duurzaam verzonden
✓ Gerecyceld vulmateriaal

​Meer informatie

Te gast in de Paardenpodcast!

Interessante artikelen

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat graasmaskers geen negatief effect hebben op paardenwelzijn.

Lees artikel

Nieuwe blog!

Lees hier alles over graasmasker en wormbesmetting!

Lees artikel​​

© 2018 - 2020 PaardEerlijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel