Sorteer op

Tijdens Black Friday gaan wij op Groen! Daarom op Black friday geen kortingen maar Bomen bij PaardEerlijk! Samen met jou gaan we ons vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 november inzetten om zoveel mogelijk bomen te planten. Van iedere bestelling doneren we 5% aan Trees for All. In een notendop is dat 1 boom voor iedere €100,- die bij ons besteed wordt! Laten we er samen voor zorgen dat we heeeeel veeeeeel PaardEerlijke bomen gaan planten! 

Daarom Green Friday voor PaardEerlijk

We zien geen reden waarom we op Black Friday (een selectie van) onze producten met hoge kortingen zouden aanbieden. Rond Black Friday krijgen we al vele jaren de vraag: hebben jullie nog een leuke Black Friday actie? Echter kiezen we er sinds onze start bewust voor om niet mee te doen met deze gekkigheid. We begrijpen de noodzaak niet en in onze ogen zet Black Friday aan tot overconsumptie, Korting om de korting, Kopen om het kopen: Impuls gedreven aankopen dus. Dit heeft een enorme impact op onze aarde, zoals uitputting van onze natuurlijke bronnen, vervuiling en oceanen vol plastic. Goed voor het milieu? Absoluut niet. Daar willen we niet aan meewerken en dat gaan wij anders doen! Daarom gaan we Black Friday op groen en zetten we ons samen met onze klanten in om samen zoveel mogelijk bomen te planten.

*Hoe?

  • Op Black Friday en het aansluitende weekend geven we geen Black Friday kortingen, maar deze korting gebruiken we voor het planten van bomen!
  • Van iedere bestelling* doneren we 5% aan Trees for All (*m.u.v. de verzendkosten). Dat doen we voor alle bestellingen geplaatst op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 november.
  • Voor iedere donatie van €5,- plant Trees for All een boom. Dat betekent dat er voor iedere €100,- die bij PaardEerlijk uitgeven wordt 1 nieuwe boom wordt geplant!
  • Lees alles over Trees for All op: https://treesforall.nl
  • Tijdens deze periode zetten we ook ons logo tijdelijk op Groen om extra awareness te creëren rondom bewust consumeren.

Wil je zelf ook een boom laten planten?

Wil je naast je donatie via PaardEerlijk ook zelf een boom laten planten? Kies dan ook voor Green Friday in plaats van Black Friday en plant nu bomen met Trees for All! Kies op https://treesforall.nl/greenfriday/ hoeveel bomen je wilt planten en ga ook op Groen! Of voeg gemakkelijk een donatie van een extra boom toe in je bestelling op onze website: Doneer een boom

Ook namens Moeder Aarde Bedankt!!

 

Let Op! Het is druk!

Het graasmasker seizoen is in volle gang. Door de enorme toeloop aan vragen, kan het soms even duren voor je antwoord op een appje of emailtje ontvangt. Ook telefonisch zijn we zeer beperkt bereikbaar ivm de aard van werkzaamheden. Indien je toch telefonisch contact opneemt vergeet dan niet het telefoonnummer te vermelden bij het inspreken van een voicemailbericht. 

Bedankt voor je begrip!

PS. Heb je vragen over het gebruik van een graasmasker? Check dan ook graasmasker.nl! Hier vind je heel veel informatie!

Verzending

  • Verzonden in 24-48u
  • Brievenbuspakket €4.99
  • Pakket NL vanaf €6.49
  • Pakket BE vanaf €9.99

Meer informatie

Gratis verzending vanaf €150,-

Nieuw; gratis verzending* bij bestellingen vanaf €150,-!

Gebruik kortingscode: 
gratisverzending

* Voorwaarden en uitsluitingen van toepassing

Meer informatie

Tip voor het weideseizoen!

 

Optimaliseer de spijsvertering!

Voor je paard weer van het gras gaat genieten is het fijn zijn spijsvertering optimaal te ondersteunen en alvast een zetje in de goede richting te geven. Met de Oost Pruisische kruiden van PerNaturam ondersteun je de enzumatisch vertering en helpt het bij de overgang naar meer jonger gras. Start ongeveer twee weken van te voren.

Meer informatie

De #1 'Sheddingtool'! Help je paard effectief uit zijn winterjas!

paard verharen door wintervacht

Nu met 20% korting!

Meer informatie

De Paardenpodcast van Horse in Mind!

Over graasmaskers en slowfeeders!

 

Bij ons winkel je groen!

✓ Groene hosting
✓ Duurzaam verzonden
✓ Gerecyceld vulmateriaal

​Meer informatie

Winkelen bij PaardEerlijk

 

Ervaringsverhalen

Het verhaal van Marieke en d'Aly!
Al enige tijd maakt Marieke  zich zorgen om het steeds dikker worden van haar merrie. Maar nu gaat het steeds beter!

Lees artikel

© 2018 - 2022 PaardEerlijk | sitemap | rss