Stance Equitec

Stance Equitec is een Australisch bedrijf dat de wereldwijd duurzame paardenvoeding levert. Pure voeding geïnspireerd uit de natuur en ontwikkeld op basis van wetenschappelijke principes. 

Stance Equitec heeft een reeks voedingsproducten en supplementen ontwikkeld die zijn samengesteld ter ondersteuning van het spijsverterings-, zenuw-, immuun- en neurale systeem. Deze supplementen ondersteunen de gewenste symbiose tussen het microbioom (darmflora) en de darm-hersenas waardoor ze de gezondheid en het welzijn van dieren gunstig beïnvloeden.

De oprichters van Stance Equitec, Dr Tim Kempton en Mr Ken Ford hebben een unieke, holistische kijk op onderlinge relaties van natuurlijke kruiden en samenstellingen, en hoe ze de gezondheid en het welzijn van dieren beïnvloeden.

Een van de bekenstevoeders van Stance Equitec is CoolStance Copra, een voeder gebaseerd op kokosvezel. CoolStance Copra is een uniek paardenvoer omdat het een laag Non Structural Carbohydrate (NSC) gehalte heeft, en toch een hoog verteerbaar energiegehalte. CoolStance zit boordevol 'koele' energie uit kokosolie en vezels uit kokosmeel. CoolStance copra is geschikt voor de meeste paarden en kan worden gevoerd om een natuurlijke staat van darmgezondheid en insulinegevoeligheid te behouden, d.w.z. een normaal insulinemetabolisme.

Stance Equitec:

 • Natuurlijk
 • Producten voldoen aan de END-vereisten (Excluded Nutritional or Digestive) van de APVMA. 
 • Producten worden geproduceerd in een FeedSafe goedgekeurde faciliteit die voldoet aan de GMP, HACCP eisen.
 • Is een gecertificeerd lid van de National Animal Supplement Council (NASC) in de VS.  

Coolstance Copra

Sorteer op
 • Coolstance Copra
  Coolstance Copra
  € 35,50

Let Op! Het is druk!

Het graasmasker seizoen is in volle gang. Door de enorme toeloop aan vragen, kan het soms even duren voor je antwoord op een appje of emailtje ontvangt. Ook telefonisch zijn we zeer beperkt bereikbaar ivm de aard van werkzaamheden. Indien je toch telefonisch contact opneemt vergeet dan niet het telefoonnummer te vermelden bij het inspreken van een voicemailbericht. 

Bedankt voor je begrip!

PS. Heb je vragen over het gebruik van een graasmasker? Check dan ook graasmasker.nl! Hier vind je heel veel informatie!

Verzending

 • Verzonden in 24-48u
 • Brievenbuspakket €4.99
 • Pakket NL vanaf €6.49
 • Pakket BE vanaf €9.99

Meer informatie

Gratis verzending vanaf €150,-

Nieuw; gratis verzending* bij bestellingen vanaf €150,-!

Gebruik kortingscode: 
gratisverzending

* Voorwaarden en uitsluitingen van toepassing

Meer informatie

Tip voor het weideseizoen!

 

Optimaliseer de spijsvertering!

Voor je paard weer van het gras gaat genieten is het fijn zijn spijsvertering optimaal te ondersteunen en alvast een zetje in de goede richting te geven. Met de Oost Pruisische kruiden van PerNaturam ondersteun je de enzumatisch vertering en helpt het bij de overgang naar meer jonger gras. Start ongeveer twee weken van te voren.

Meer informatie

De Paardenpodcast van Horse in Mind!

Over graasmaskers en slowfeeders!

 

Bij ons winkel je groen!

✓ Groene hosting
✓ Duurzaam verzonden
✓ Gerecyceld vulmateriaal

​Meer informatie

Winkelen bij PaardEerlijk

 

Ervaringsverhalen

Het verhaal van Marieke en d'Aly!
Al enige tijd maakt Marieke  zich zorgen om het steeds dikker worden van haar merrie. Maar nu gaat het steeds beter!

Lees artikel

© 2018 - 2022 PaardEerlijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel