Simple System Horse Feeds

Simple System Ltd is een Brits paardenvoederbedrijf dat zich toelegt op het aanbieden van het allerbeste ruwvoeders voor  paarden. De uitgangspunten en kernwaarden van dit bedrijf bestaan uit het streven naar gezonde voeding, correct voeder- en algemeen management waarbij een volledige holistische benadering van voeding en paardenverzorging wordt nagestreefd. 

WAT IS HET SYSTEEM?
We weten allemaal hoe belangrijk vezels zijn als hoofdbestanddeel van het dieet van onze paarden. Simple System Ltd heeft bewezen dat door het gebruik van een verscheidenheid aan vezelbronnen in combinatie met oliehoudende zaden, we de paarden kunnen voeden zonder het gebruik van granen, supplementen en gemelasseerde voeders. Het werkt echt! Het is het voeren van paarden zo dicht mogelijk bij de manier waarop de natuur het bedoeld heeft.

Paarden zijn ontworpen om hoofdzakelijk vezelrijk te eten, met een laag gehalte aan oplosbare koolhydraten, deze voeders zijn op dit principe gebaseerd. Je vindt er een hoog gehalte aan verteerbare vezels, eiwit van goede kwaliteit en een breed scala aan natuurlijk voorkomende vitaminen en mineralen. Met andere woorden, Simple System biedt het voedsel zoals de natuur het bedoeld heeft!

Het assortiment voeders is ontwikkeld om te voldoen aan de speciale behoeften van het unieke spijsverteringsstelsel van het paard. De voeders zijn vrij van granen, peulvruchten, melasse, conserveringsmiddelen en additieven. Alles is natuurlijk!

Bekijk de cadeaupagina!

Cadeaupagina paardeerlijk

Meer info

Opruiming

najaarsopruiming paardeerlijk

Meer Info

Belangrijk nieuws

Afgelopen zaterdag (15 oktober) hebben we belangrijk nieuws gedeeld m.b.t. ons voederassortiment via onze nieuwsbrief. Alle zakken zwaarder dan 10kg gaan uit assortiment.

Lees hier de hele nieuwsbrief.

Verzending

  • Verzonden in 24-48u
  • Brievenbuspakket €5.49
  • Pakket NL vanaf €6.99
  • Pakket BE vanaf €9.99

Meer informatie

Gratis verzending vanaf €150,-

Nieuw; gratis verzending* bij bestellingen vanaf €150,-!

Gebruik kortingscode: 
gratisverzending

* Voorwaarden en uitsluitingen van toepassing

Meer informatie

Bessentijd!

September en het najaar zijn bij uitstek de tijd om je paard bessen te voeren. In de natuur vind je nu veel bramen, rozenbottels en andere lekkernijen. PerNaturram maakt het je gemakkelijk door een heerlijke mix in een zakje te stoppen!

 

Meer informatie

De Paardenpodcast van Horse in Mind!

Over graasmaskers en slowfeeders!

 

Bij ons winkel je groen!

✓ Groene hosting
✓ Duurzaam verzonden
✓ Gerecyceld vulmateriaal

​Meer informatie

Winkelen bij PaardEerlijk

 

Ervaringsverhalen

Het verhaal van Marieke en d'Aly!
Al enige tijd maakt Marieke  zich zorgen om het steeds dikker worden van haar merrie. Maar nu gaat het steeds beter!

Lees artikel

© 2018 - 2022 PaardEerlijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel