Simple System Horse Feeds

Simple System Ltd is een Brits paardenvoederbedrijf dat zich toelegt op het aanbieden van het allerbeste ruwvoeders voor  paarden. De uitgangspunten en kernwaarden van dit bedrijf bestaan uit het streven naar gezonde voeding, correct voeder- en algemeen management waarbij een volledige holistische benadering van voeding en paardenverzorging wordt nagestreefd. 

WAT IS HET SYSTEEM?
We weten allemaal hoe belangrijk vezels zijn als hoofdbestanddeel van het dieet van onze paarden. Simple System Ltd heeft bewezen dat door het gebruik van een verscheidenheid aan vezelbronnen in combinatie met oliehoudende zaden, we de paarden kunnen voeden zonder het gebruik van granen, supplementen en gemelasseerde voeders. Het werkt echt! Het is het voeren van paarden zo dicht mogelijk bij de manier waarop de natuur het bedoeld heeft.

Paarden zijn ontworpen om hoofdzakelijk vezelrijk te eten, met een laag gehalte aan oplosbare koolhydraten, deze voeders zijn op dit principe gebaseerd. Je vindt er een hoog gehalte aan verteerbare vezels, eiwit van goede kwaliteit en een breed scala aan natuurlijk voorkomende vitaminen en mineralen. Met andere woorden, Simple System biedt het voedsel zoals de natuur het bedoeld heeft!

Het assortiment voeders is ontwikkeld om te voldoen aan de speciale behoeften van het unieke spijsverteringsstelsel van het paard. De voeders zijn vrij van granen, peulvruchten, melasse, conserveringsmiddelen en additieven. Alles is natuurlijk!

Sorteer op

Zomersluiting 5-28 augustus

In verband met vakantie zijn we gesloten van

5 tot en met 28 augustus. 

Meer informatie 

Let Op! Het is druk!

Het graasmasker seizoen is in volle gang. Door de enorme toeloop aan vragen, kan het soms even duren voor je antwoord op een appje of emailtje ontvangt. Ook telefonisch zijn we zeer beperkt bereikbaar ivm de aard van werkzaamheden. Indien je toch telefonisch contact opneemt vergeet dan niet het telefoonnummer te vermelden bij het inspreken van een voicemailbericht. 

Bedankt voor je begrip!

PS. Heb je vragen over het gebruik van een graasmasker? Check dan ook graasmasker.nl! Hier vind je heel veel informatie!

Nieuw!

AkaHorse spray van Per Naturam!

Een effectieve geurneutraliserende spray op natuurlijke basis!

Natuurijke vliegen spray voor paarden

Meer info

Verzending

  • Verzonden in 24-48u
  • Brievenbuspakket €4.99
  • Pakket NL vanaf €6.49
  • Pakket BE vanaf €9.99

Meer informatie

Gratis verzending vanaf €150,-

Nieuw; gratis verzending* bij bestellingen vanaf €150,-!

Gebruik kortingscode: 
gratisverzending

* Voorwaarden en uitsluitingen van toepassing

Meer informatie

Tip voor het weideseizoen!

 

Optimaliseer de spijsvertering!

Voor je paard weer van het gras gaat genieten is het fijn zijn spijsvertering optimaal te ondersteunen en alvast een zetje in de goede richting te geven. Met de Oost Pruisische kruiden van PerNaturam ondersteun je de enzumatisch vertering en helpt het bij de overgang naar meer jonger gras. Start ongeveer twee weken van te voren.

Meer informatie

De Paardenpodcast van Horse in Mind!

Over graasmaskers en slowfeeders!

 

Bij ons winkel je groen!

✓ Groene hosting
✓ Duurzaam verzonden
✓ Gerecyceld vulmateriaal

​Meer informatie

Winkelen bij PaardEerlijk

 

Ervaringsverhalen

Het verhaal van Marieke en d'Aly!
Al enige tijd maakt Marieke  zich zorgen om het steeds dikker worden van haar merrie. Maar nu gaat het steeds beter!

Lees artikel

© 2018 - 2022 PaardEerlijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Van 5 augustus tot en met 28 augustus zijn we tijdelijk gesloten. Uiteraard kan je in deze periode gewoon een bestelling plaatsen, houd er alleen rekening mee dat je pakketje later zal worden verzonden. Bestellingen geplaatst na donderdag 4 augustus 12:00 worden vanaf maandag 29 augustus verwerkt. Lees alle info op onze homepage onder het kopje 'Zomersluiting augustus'. Hartelijk bedankt voor jullie begrip!