Gezonde Paardenvoeding 

Gezonde paardenvoeding is de basis!

Paardenvoeding is een van de meest belangrijke aspecten als het om de gezondheid van paarden gaat. Het is samen met correcte huisvesting en sociaal contact een basisbehoefte van het paard. Maar net als de andere twee aspecten van deze basisbehoefte is het paard volledig afhankelijk van de eigenaar. Als (toekomstig) paardeneigenaar ben je, al klinkt dit wel erg dwingend, bijna verplicht je te verdiepen in deze basis behoeften. En niet voor niets, want je wilt graag lang kunnen genieten van een gezond paard. PaardEerlijk maakt graag mensen bewust van een gezonde voedingsgewoonte en helpt graag als je hier moeilijk uit kunt komen. We zijn met name gespecialiseerd in het adviseren van het basisrantsoen voor recreatiepaarden en in rantsoenen voor dieren met metabolische problemen als insuline resistentie, Equine metabool syndrome, PPID en hoefbevangen paarden. Ook kun je bij ons terecht voor een afgepast rantsoen om jouw paard of pony veilig te laten afvallen. Graag kijken we samen met jou als bezorgd eigenaar wat we kunnen doen om jouw paard of pony een gezond gewicht te laten bereiken en behouden. Want net als bij mensen is een streng dieet om af te vallen best lastig vol te houden en werkt alles beter als iemand naast je staat en je blijft motiveren en coachen!
 

Voeding bezorgen of afhalen

Paardenvoeding gratis thuisbezorgd omgeving Arnhem & Nijmegen

Gemak dient de mens! Daarom rijden we geregeld bezorgroutes in de omgeving van Arnhem & Nijmegen (ook net over de grens!).  We bezorgen bij je thuis, of indien gewenst, op stal! Wel zo gemakkelijk! Graag spreken we een moment en locatie af waar we mogelijk de voeding kunnen achterlaten mocht je zelf niet aanwezig kunnen zijn.  

Voorwaarden en bezorgkosten
In een reisafstand van 30 km rondom Molenhoek (route via Google Maps) bezorgen we gratis bij afname van minimaal €45,- aan paardenvoederproducten.
Neem je minder af, dan bezorgen we voor slechts €3,99. 

Selecteer bij het afrekenen de optie 'Afhalen bij winkelier' en daarna de optie 'Gratis bezorgd in de regio'.


Afhaalpunt in de omgeving van Nijmegen

Paardenvoeding kan meerdere dagen per week op afspraak worden afgehaald in Molenhoek (Heumensebaan 9, 6584 CL Molenhoek)Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur en altijd een passend advies. 

Kies bij beide opties voor 'Afhalen bij winkelier' en selecteer de gewenste optie, of neem contact met ons op.

 

Ons assortiment paardenvoeding

Op dit moment hebben we uitsluitend de producten van Feral Horse Care en Equifyt in het assortiment. Naast hooi en weidegang zijn deze producten een mooie aanvulling voor recreatiepaarden. We zijn zeer selectief als het gaat om toevoeginen in het assortiment. Momenteel zijn we ons aan het orienteren op andere mooie merken die ons voedingsassortiment mogelijk zouden kunnen aanvullen. Woon jij in de omgeving van Nijmegen (en ruime ring er omheen) en zie je graag een bepaald merk voeding in ons assortiment dan horen we dat graag en gaan we onderzoeken of dat het merk inderdaad thuis hoort in ons assortiment.

Voorraad Update maart 2021 voor paardenvoeders.

Het kan zijn dat bepaalde artikelen even zijn uitverkocht. We zitten tegen een magazijnverhuizing aan, vandaar dat we de overgang van de kilo's even zo goed mogelijk proberen te begeleiden. Mocht je dringend iets nodig hebben en het is uitverkocht? Mail of app me dan graag even! Dan kan ik je aangeven wanneer alles weer vooradig is! Bedankt voor je begrip en en Excuus voor het ongemak!

Winkelen bij PaardEerlijk

 

Verzending

  • Verzonden in 24-48u
  • Brievenbuspakket €4.49
  • Pakket NL vanaf €5.99
  • Pakket BE vanaf €9.99

Meer informatie

HorseFlex glucose support

Ondersteun jouw paard optimaal tijdens het voorjaar. 

Horseflex glucose support

Meer informatie

Equifyt - Voeding uit de natuur!

Gezonde voeding die de seizoenen volgt! 

Equifyt paardenvoeding

Verdeelpunt regio Nijmegen/ Malden/ Heumen/ Groesbeek/ Milsbeek / Mill / Gassel e.o.

Afhalen op afspraak of regionaal gratis bezorgd vanaf €45,- 
Verzending per 20kg zak €5,99

​Meer informatie

Ervaringsverhalen

Het verhaal van Marieke en d'Aly!
Al enige tijd maakt Marieke  zich zorgen om het steeds dikker worden van haar merrie. Maar nu gaat het steeds beter!

Lees artikel

Bij ons winkel je groen!

✓ Groene hosting
✓ Duurzaam verzonden
✓ Gerecyceld vulmateriaal

​Meer informatie

Corona-info

​Meer informatie

Te gast in de Paardenpodcast!

Interessante artikelen

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat graasmaskers geen negatief effect hebben op paardenwelzijn.

Lees artikel

Nieuwe blog!

Lees hier alles over graasmasker en wormbesmetting!

Lees artikel​​

© 2018 - 2021 PaardEerlijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel