Verstelbare keelriem - PaardEerlijk®

Artikelnummer: pe-kr- zw
Vorige Artikel 16 van 19 Volgende
€ 11,95 (inclusief btw)

Verst​elbare keelriem - PaardEerlijk® 

Voorkomt afwerpen van een graaskorf door een extra verstelmogelijkheid toe te voegen aan het halster.

Met name bedoeld voor gebruik bij graaskorven die aan eigen halster worden bevestigd. Meestal is de keelriem niet verstelbaar en deze zit vaak te los. Met deze additionele keelriem wordt dat probleem verholpen. Ook goed te integreren aan andere halsters en graasmaskers met halster van AS das Pferd im Blick.

Bevestig beide clips aan de ringen van het halster. Maak vervolgens de keelriem op maat. Knip zo nodig het uiteinde af indien dat te lang wordt ( bij kleinere pony's) en smelt het uiteinde met een vlammetje om rafelen te voorkomen. Door de kunsstof clip is deze keelriem veilig in gebruik. Bij vast raken of een te hoge druk zal de klip breken en loskomen.

Maat: universeel / one size

Kleur: zwart 

Let op! Maatwerk producten hebben een langere levertijd. Ieder besteld product wordt op bestelling gemaakt. Doorgaans verstuurd in 1 - 5 werkdagen. Uiteraard proberen we zo snel mogelijk te verzenden.

Het kan zijn dat het ontwerp of vormgeving van onze producten in de loop van de tijd iets worden aangepast. Dit vanwege van de beschikbare materialen en verdere doorontwikkeling. De functie zal echter altijd het zelfde blijven maar het ontwerp kan iets van de foto verschillen.

Let Op! Het is druk!

Het graasmasker seizoen is in volle gang. Door de enorme toeloop aan vragen, kan het soms even duren voor je antwoord op een appje of emailtje ontvangt. Ook telefonisch zijn we zeer beperkt bereikbaar ivm de aard van werkzaamheden. Indien je toch telefonisch contact opneemt vergeet dan niet het telefoonnummer te vermelden bij het inspreken van een voicemailbericht. 

Bedankt voor je begrip!

PS. Heb je vragen over het gebruik van een graasmasker? Check dan ook graasmasker.nl! Hier vind je heel veel informatie!

Verzending

  • Verzonden in 24-48u
  • Brievenbuspakket €4.99
  • Pakket NL vanaf €6.49
  • Pakket BE vanaf €9.99

Meer informatie

Gratis verzending vanaf €150,-

Nieuw; gratis verzending* bij bestellingen vanaf €150,-!

Gebruik kortingscode: 
gratisverzending

* Voorwaarden en uitsluitingen van toepassing

Meer informatie

Tip voor het weideseizoen!

 

Optimaliseer de spijsvertering!

Voor je paard weer van het gras gaat genieten is het fijn zijn spijsvertering optimaal te ondersteunen en alvast een zetje in de goede richting te geven. Met de Oost Pruisische kruiden van PerNaturam ondersteun je de enzumatisch vertering en helpt het bij de overgang naar meer jonger gras. Start ongeveer twee weken van te voren.

Meer informatie

De Paardenpodcast van Horse in Mind!

Over graasmaskers en slowfeeders!

 

Bij ons winkel je groen!

✓ Groene hosting
✓ Duurzaam verzonden
✓ Gerecyceld vulmateriaal

​Meer informatie

Winkelen bij PaardEerlijk

 

Ervaringsverhalen

Het verhaal van Marieke en d'Aly!
Al enige tijd maakt Marieke  zich zorgen om het steeds dikker worden van haar merrie. Maar nu gaat het steeds beter!

Lees artikel

© 2018 - 2022 PaardEerlijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel