Hooinetten maas 6 cm en groter

Op deze pagina vind je alle hooinetten met een maas van 6 cm en groter. Hooinetten met een maas van 6 cm hebben geen vertragend effect meer. Je kunt ze goed inzetten om verspilling of wegwaaien tegen te gaan maar ook om diverse voerstations mee te maken.

Eten uit een maas van 6 cm of groter geeft de minste belasting op het bewegingsapparaat van het paard. Een paard hoeft hier namelijk minder moeite voor te doen en minder hard te trekken en te plukken.

Een hooinet met deze maasgrootte geeft je daarom ook de mogelijkheid om te werken met variabele voerposities (Passieve Physio®)  waardoor je je paard op een passieve manier kunt trainen en zijn lichaam kan laten gebruiken zoals hij dat in de natuur ook zou doen. Hierdoor kun je scheefheden verminderen en de kans op blessures verkleinen. Het is in het algemeen natuurlijk belangrijk dat het hooi dat je voert van goede kwaliteit is, maar als je een paard hebt dat snel te dik wordt ook uit deze maas wilt laten eten, dan is de kwaliteit en een laag suikergehalte extra belangrijk.

Van ons eigen merk vind je een grote diversiteit aan type netten, zodat je voor elke situatie een goede oplossing kunt vinden. Grotere porties kun je geven in palletbox, evt in combinatie met een extra groot hooikussen ‘PaardEerlijk Pillow Long’ of een DIY-Slowfeederrek. Voor kleinere porties kun je uit een van de andere variaties kiezen.

Wil je weten hoeveel kg hooi er in elk type slowfeedernet past? Hier vind je een handig overzicht van onze Paardeerlijk netten. 

Weet je niet goed welke maas je moet kiezen?  Lees dan ook deze blog.

 

Passieve Physio®
Wil je meer weten over Passieve Physio® en het inzetten van variabele voerposities en hoe je dat kunt toepassen. Download dan hier een gratis eBook van Femke Dölle, De Expert op het gebied van Passieve physio®.

Nu is passieve physio® meer dan enkel het toepassen van variabele voerposities maar ook het kunnen herkennen van ongemakken bij je paard en hoe je daar middels voerpositionering op in kunt spelen. Niet elke houding is altijd even gewenst of dienend. Ook het voorkomen van stress in de kudde is belangrijk en tegelijkertijd wil je ook beweging stimuleren.

Wil je graag alles leren over hoe je dat nu in detail goed toepast zodat je paard hier echt gezonder van wordt? Bekijk dan hier alle informatie over de cursus, "Train je paard zonder te trainen" ontwikkeld door Femke Dölle.

Sorteer op

Gratis verzending vanaf €100,-

Verzonden in 24-48u

Gratis verzending bij bestellingen binnen Nederland* vanaf €100,- en België vanaf €150,-

* Voorwaarden en uitsluitingen van toepassing

Overige tarieven

  • Brievenbuspakket €5.49
  • Pakket NL vanaf €6.99
  • Pakket BE vanaf €9.99

Meer informatie

Tips voor seizoensvoeding!

Met deze leuke jaarkalender van Paarden Plant wordt seizoensvoeren nog gemakkelijker! Met veel tips over geschikt eetbare planten en het aanleggen door het jaar heen!

Paard en plant jaarkalender

Meer informatie

Ondersteuning in het voorjaar

Met deze producten ondersteun je je paard optimaal in het voorjaar!

Bekijken!

De Paardenpodcast van Horse in Mind!

Over graasmaskers en slowfeeders!

 

Meer informatie nodig?

antwoord op alle vragen over graasmaskers

Ga naar graasmasker.nl

Bij ons winkel je groen!

✓ Groene hosting
✓ Duurzaam verzonden
✓ Gerecyceld vulmateriaal

​Meer informatie

Storing op 'mijn account'

Er zijn wat problemen met 'mijn account' en hier wordt door de ontwikkelaar aan gewerkt. Problemen die je o.a. kunt tegenkomen:

  • Afrekenen lukt niet -> probeer als 'gast' af te rekenen, als het goed is lukt dat wel! Zo niet, bericht ons even!
  • Bestelhistiorie is niet zichtbaar.  -> Vraag ons om een verslag van eerdere bestellingen als je die info nodig hebt.

Excuus voor het ongemak en hopelijk komt er snel een oplossing voor.

Winkelen bij PaardEerlijk

 

Ervaringsverhalen

Het verhaal van Marieke en d'Aly!
Al enige tijd maakt Marieke  zich zorgen om het steeds dikker worden van haar merrie. Maar nu gaat het steeds beter!

Lees artikel

© 2018 - 2024 PaardEerlijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel