RUILEN & RETOURNEREN

Toch niet tevreden over een artikel? Of liever een andere kleur of maat? Wat de reden ook is, je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren of om te ruilen.

STAP 1: AANMELDEN
Stuur een e-mail, met onderstaande infomatie, naar info@paardeerlijk.nl en wij zorgen dat je snel het gewenste artikel ontvangt of het aankoopbedrag terugkrijgt.

Zorg dat deze e-mail minimaal de onderstaande gegevens bevat:
- Voor & achternaam
- Bestelnummer
- Telefoonnummer
- Betreft het een omruiling of retour (ontbinding koopovereenkomst)
- Omschrijving artikel die je wenst te retourneren of om te ruilen
- Indien je een artikel wilt omruilen: artikelnummer of omschrijving van het product dat je wenst te ontvangen
- Indien je een artikel wilt retourneren verzoeken we jouw rekeningnummer aan ons door te geven.

STAP 2: RETOURSTUREN
Een retour of omruiling kan (met een pakketvervoerder naar eigen keuze), voorzien van het ingevulde retourformulier (hier te downloaden), verzonden worden naar:
PaardEerlijk/CoatCare
tav retouren
Heumensebaan 9
6584CL Molenhoek
Nederland

BINNEN WELKE TERMIJN KUNNEN PRODUCTEN GERETOURNEERD OF OMGERUILD WORDEN?
Als je een artikel wilt retourneren of omruilen dan dient dit binnen 14 dagen nadat je het artikel ontvangen hebt, middels een e-mailbericht naar info@paardeerlijk.nl kenbaar gemaakt te worden. Nadat je ons hebt laten weten dat je een artikel wilt retourneren of omruilen dient het het artikel binnen 14 dagen retour gestuurd te worden. Over het retoursturen ontvang je aanvullende informatie nadat wij jouw retouraanvraag ontvangen hebben.

Heb je na afloop van de genoemde termijnen niet kenbaar gemaakt het artikel te willen retourneren of heb je het artikel niet binnen de gestelde termijn aan ons teruggestuurd dan is de koop een feit.

KOSTEN RETOURNEREN OF OMRUILEN
RUILEN
Kosten voor het retour sturen van het om te ruilen artikel zijn voor jouw eigen rekening. Retouren kunnen worden verzonden met een pakketvervoerder naar eigen keuze, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw pakketvervoerder. Als je een artikel omruilt wordt het nieuwe artikel, na ontvangst van het retour artikel, gratis naar je opgestuurd. Dit onder voorwaarde dat het artikel in goede orde door ons is ontvangen. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retourverzending goed verpakt is.

Je betaalt dus alleen de kosten van verzending van het retour artikel naar PaardEerlijk. De kosten voor het verzenden van het nieuwe artikel nemen wij voor onze rekening. In sommige gevallen zullen wij voor het retour sturen een retour-label verstrekken, de verzendkosten zijn dan alvast door ons voorgeschoten en worden met jou verrekend.


RETOURNEREN & AANKOOPBEDRAG TERUGONTVANGEN
Kosten voor het retour sturen van de bestelling zijn voor jouw eigen rekening. Retouren kunnen worden verzonden met een pakketvervoerder naar eigen keuze, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw pakketvervoerder. In sommige gevallen zullen wij voor het retour sturen een retour-label verstrekken, de verzendkosten zijn dan alvast door ons voorgeschoten en worden verrekend met het door jou terug te ontvangen bedrag.

Je ontvangt binnen 14 dagen nadat je kenbaar hebt gemaakt het artikel te willen retourneren het aankoopbedrag inclusief verzendkosten (minus eventueel voorgeschoten retour-verzendkosten) retour op het door jou opgegeven rekeningnummer. Dit onder voorwaarde dat het artikel in goede orde door ons is ontvangen. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retourverzending goed verpakt is.


WELKE ARTIKELEN KUNNEN GERETOURNEERD OF OMGERUILD WORDEN?
Alle onbeschadigde, ongebruikte en in originele staat verkerende artikelen (zonder paardenharen, speeksel, etensresten, stof, etc) welke, indien redelijkerwijze mogelijk, nog in de originele verpakking zitten kunnen worden geretourneerd of worden omgeruild. Heeft een geretourneerd artikel toch zichtbare en onherstelbare gebruikssporen dan kunnen we het artikel helaas niet retour nemen of dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Zijn de zichtbare gebruikssporen reinigbaar dan zijn wij genoodzaakt reinigingskosten à €15,- per product in rekening te brengen. 

Is de verpakking bij het uitpakken onverhoopt beschadigd dan verzoeken wij dat te vermelden in de retour aanvraag per e-mail.

Sommige producten kunnen, vanwege hygiënische redenen, alleen geretourneerd worden als deze ongeopend zijn of de verzegeling niet verbroken is. Het gaat hierbij om de volgende producten; voedingsmiddelen, supplementen, verzorgingsmiddelen en producten met een houdbaarheidsdatum.

Maatwerk producten, zoals meterwaren gemaakt op bestelde maat of maatwerk bontjes, kunnen niet omgeruild of geretourneerd worden.

Een artikel dient altijd compleet met alle meegeleverde toebehoren retour gestuurd te worden.

TIPS

  • Maak voor het passen van een graaskorf de neus en neusgaten van jouw paard goed schoon. Jouw paard kan bij het passen namelijk gaan briesen.
  • Lees goed de uitgebreide meetinstructies voordat je een graaskorf bestelt. Hiermee verklein je de kans dat je een verkeerde maat bestelt en onnodige kosten maakt. 
  • Pas een graasmasker altijd zonder additioneel bontje.


MANKEMENTEN BIJ LEVERING?
Producten die door ons worden verstuurd, worden voor verzending aan een uitgebreide kwaliteitscheck onderworpen om er zo zeker van te zijn dat alleen onbeschadigde en complete artikelen het magazijn van PaardEerlijk verlaten. Heeft een artikel bij levering onverhoopt toch een mankement neem dan zo snel mogelijk (bijvoorkeur binnen 7 dagen na ontvangst) contact met ons op via info@paardeerlijk.nl. We zullen binnen twee werkdagen contact met jou opnemen en ons uiterste best doen om het probleem naar volle tevredenheid op te lossen. 


IK HEB EEN VERKEERD BEZORGADRES DOORGEGEVEN
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op (info@paardeerlijk.nl). We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. Je bent zelf te aller tijde verantwoordelijk voor het invoeren en controleren van het juiste afleveradres.  Mocht de bestelling al verzonden zijn naar het foutief opgegeven adres dan zijn de kosten voor herverzending voor rekening van de koper. Mochten we het product niet retour ontvangen vanaf het foutief ingevoerde adres dan zijn ook de kosten van het verloren product voor rekening van de koper.

 

Winkelen bij PaardEerlijk

 

Verzending

  • Verzonden in 24-48u
  • Brievenbuspakket €4.49
  • Pakket NL vanaf €5.99
  • Pakket BE vanaf €9.99

Meer informatie

HorseFlex glucose support

Ondersteun jouw paard optimaal tijdens het voorjaar. 

Horseflex glucose support

Meer informatie

Equifyt - Voeding uit de natuur!

Gezonde voeding die de seizoenen volgt! 

Equifyt paardenvoeding

Verdeelpunt regio Nijmegen/ Malden/ Heumen/ Groesbeek/ Milsbeek / Mill / Gassel e.o.

Afhalen op afspraak of regionaal gratis bezorgd vanaf €45,- 
Verzending per 20kg zak €5,99

​Meer informatie

Ervaringsverhalen

Het verhaal van Marieke en d'Aly!
Al enige tijd maakt Marieke  zich zorgen om het steeds dikker worden van haar merrie. Maar nu gaat het steeds beter!

Lees artikel

Bij ons winkel je groen!

✓ Groene hosting
✓ Duurzaam verzonden
✓ Gerecyceld vulmateriaal

​Meer informatie

Corona-info

​Meer informatie

Te gast in de Paardenpodcast!

Interessante artikelen

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat graasmaskers geen negatief effect hebben op paardenwelzijn.

Lees artikel

Nieuwe blog!

Lees hier alles over graasmasker en wormbesmetting!

Lees artikel​​

© 2018 - 2021 PaardEerlijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel