EquiFyt Pre-Active

Artikelnummer: EF-PRE-A-20
Vorige Artikel 3 van 12 Volgende
€ 19,55 (inclusief btw)

EquiFyt Pre-Active

Equifyt Pre-Active is een volledig aanvullend voeder (i.c.m. ruwvoer) en bevat een seizoensaangepaste kruidenmix. Elke seizoenssamenstelling bevat een andere, zorgvuldig geselecteerde kruidenmengeling waarmee je jouw paard optimaal ondersteunt tijdens de verschillende jaargetijden. Deze unieke manier van voeren zorgt voor een natuurlijke invulling van de behoefte van het paard waardoor de gezondheid optimaal wordt ondersteund. Equifyt Pre-Active bevat diverse planten en kruiden welke een pre-biotische werking hebben voor een evenwichtige en gezonde darmflora. 

 

Belangrijkste eigenschappen:

 • Laag gehalte aan suikers en zetmeel
 • Hoog gehalte aan ruwe celstof
 • Optimaliseert de spijsvertering/ darmflora 
 • Beschermt de maag-darmwand
 • Verbetert de opname van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen
 • Hoge kwaliteit goed opneembaar ruw eiwit voor spieropbouw
 • Verbetert weerstand en uithoudingsvermogen

Pre-Active is een 100% granenvrije basis voor een optimale gezondheid. Gegarandeerd natuurlijk product, vrij van granen en gluten.

Voedingsadvies

Als aanvulling bij het basisrantsoen ruwvoeder: 0,2 kg tot 0,5 kg per 100kg lichaamsgewicht.

De Pre-Active zorgt er voornamelijk voor dat de spijsvertering en algemene gezondheid van het paard worden ondersteund. Voor paarden die geen of lichte arbeid verrichten, is een aanvulling Pre-Active als enige toevoeging op kwalitatief goed ruwvoeder voldoende. Indien nodig kan de combinatie met Alfalfa blend zorgen extra energie, vitaminen en mineralen. 

Voer bewust en voorkom overgewicht. Voor elke voeder geldt: Pas de hoeveelheid energie in de voeding aan naar gelang de arbeid dat een paard moet verrichten. Een overshot in energie resulteert op termijn in overgewicht. meer informatie? Stuur een email naar Info@paardeerlijk.nl

Samenstelling EquiFyt Pre-Active

Timothee, Luzerne, Esparcette, Haverpellen, Geëxtrudeerd lijnzaad, Grassen en kruiden, Johannesbrood, Lijnzaadolie, Koolzaadolie

Belangrijkste Voedingswaarden

Ruw eiwit 11,4 
Ruw vet3,5 
Ruwe celstof25,2
Ruwe as7,5
VEP531
Vrep86
Suikers5,2
Zetmeel7,3

 

Nb. Aangezien de producten van EquiFyt aangepast worden per seizoen zijn kleine schommelingen in percentages mogelijk. Lees altijd het etiket op de voerzak voor de actuele, exacte waardes.

Tip: ter voorkoming van het risico op slokdarmverstopping bij paarden die hun voeder niet voldoende kauwen of te snel opeten, kan men een mash (slobber) maken van dit product door 1 deel voer met 2 delen water te overgieten en 15 minuten te laten weken. Als het voeder nat gemaakt wordt nemen de stengeltjes en bladgedeelten terug water op en verhoogt de smakelijkheid van het voeder!

Verpakking

zak à 20 kg 


Klik hier voor meer informatie over paardenvoeding afhalen in regio Nijmegen

Let Op! Het is druk!

Het graasmasker seizoen is in volle gang. Door de enorme toeloop aan vragen, kan het soms even duren voor je antwoord op een appje of emailtje ontvangt. Ook telefonisch zijn we zeer beperkt bereikbaar ivm de aard van werkzaamheden. Indien je toch telefonisch contact opneemt vergeet dan niet het telefoonnummer te vermelden bij het inspreken van een voicemailbericht. 

Bedankt voor je begrip!

PS. Heb je vragen over het gebruik van een graasmasker? Check dan ook graasmasker.nl! Hier vind je heel veel informatie!

Verzending

 • Verzonden in 24-48u
 • Brievenbuspakket €4.99
 • Pakket NL vanaf €6.49
 • Pakket BE vanaf €9.99

Meer informatie

Gratis verzending vanaf €150,-

Nieuw; gratis verzending* bij bestellingen vanaf €150,-!

Gebruik kortingscode: 
gratisverzending

* Voorwaarden en uitsluitingen van toepassing

Meer informatie

Tip voor het weideseizoen!

 

Optimaliseer de spijsvertering!

Voor je paard weer van het gras gaat genieten is het fijn zijn spijsvertering optimaal te ondersteunen en alvast een zetje in de goede richting te geven. Met de Oost Pruisische kruiden van PerNaturam ondersteun je de enzumatisch vertering en helpt het bij de overgang naar meer jonger gras. Start ongeveer twee weken van te voren.

Meer informatie

De Paardenpodcast van Horse in Mind!

Over graasmaskers en slowfeeders!

 

Bij ons winkel je groen!

✓ Groene hosting
✓ Duurzaam verzonden
✓ Gerecyceld vulmateriaal

​Meer informatie

Winkelen bij PaardEerlijk

 

Ervaringsverhalen

Het verhaal van Marieke en d'Aly!
Al enige tijd maakt Marieke  zich zorgen om het steeds dikker worden van haar merrie. Maar nu gaat het steeds beter!

Lees artikel

© 2018 - 2022 PaardEerlijk | sitemap | rss