PaardEerlijk steunt - Science 4 Animals “Promoting science for keeping animals healthy”

“Dieren gezond houden!” dat is de missie van stichting Science 4 Animals en deze missie deelt PaardEerlijk met hen! Omdat we deze gedeelde missie een zeer warm hart toedragen willen deze stichting graag structureel steunen middels financiële sponsoring. Daarom bieden we jou bij iedere bestelling de mogelijkheid om een vrijwillige donatie aan jouw bestelling toe te voegen, of je dit wilt en de eventuele hoogte van jouw donatie bepaal je natuurlijk helemaal zelf. De opbrengsten zullen we verzamelen en met een aanvulling vanuit PaardEerlijk periodiek naar de stichting overschrijven. De resultaten zullen we uiteraard jaarlijks publiceren.

Hieronder lees je er alles over!
 

De missie van Science 4 Animals*
Dieren gezond houden! Om dit te bereiken willen we, door middel van onderzoek, meer kennis verzamelen over hoe u uw paard, gezelschapsdier of exotisch huisdier het beste kan verzorgen om het gezond te houden. Daarnaast richten we ons ook dierentuindieren.

Onze eerste prioriteit in het onderzoek is goede voeding. Door te analyseren wat dieren in de natuur eten en wat het nodig heeft, en hier onderzoek naar te doen, kunnen we meer te weten komen over de beste voeding voor uw huisdier. Door deze kennis met u te delen via onze website, willen we u helpen het welzijn van uw huisdier

Waarom Science 4 Animals*
In Nederland wordt het aantal huisdieren geschat op ca. 33 miljoen. Ze zijn niet meer weg te denk uit ons dagelijks leven! Omdat een huisdier geen “productiedier” is, is het vaak lastig om fondsen te werven om onderzoek te doen naar hoe we deze dieren het beste kunnen houden. Overheden, bedrijfsleven, dierentuinen en kennisinstellingen hebben hiervoor maar zeer beperkt fondsen beschikbaar. Stichting Science 4 Animals is opgericht om deze fondsen te werven.

Science 4 Animals wil graag vanuit de verschillende belangen-groepen (maatschappelijke & educatieve instellingen, bedrijfsleven, particulieren) fondsen werven en hen samenbrengen om gezamenlijk onderzoek mogelijk te maken naar belangrijke vragen rondom de gezonde voeding van uw huisdier.

Werkwijze Science 4 Animals*
Op diverse kennisinstellingen, zoals Wageningen University en Utrecht University, worden onderzoeken uitgevoerd door gepassioneerde studenten en onder-zoekers. Zo kunnen (kleinschalige) onderzoeks-projecten van deze professionals, die passen bij de missie van Science 4 Animals, op een effectieve manier worden ondersteund. Op deze manier willen we de kwaliteit van leven van gehouden dieren bevorderen!

Concreet:

  • Science 4 Animals dient een maatschappelijk belang door onafhankelijke kennis te verzamelen over gehouden dieren en kennisoverdracht te bevorderen.
  • Science 4 Animals ondersteunt experts om kennisvragen over gehouden dieren te beantwoorden.
  • Science 4 Animals geeft studenten en jonge onderzoekers een kans om kennis te ontwikkelen m.b.t. een specifieke diersoort.

Steun Science 4 Animals*
Wilt u ook antwoorden op vragen zoals; wat is het beste voer voor mijn huisdier? Dan kunt u ons helpen op verschillende manieren! Wij zijn dankbaar voor iedere vorm van steun die we mogen ontvangen.

Wilt u bijdragen in de vorm van een gift?

Dat kan! Door middel van een:

  • Aankoop via www.PaardEerlijk.nl
  • Donatie, eenmalig of periodiek
  • Erfstelling of legaat

U kunt specifieke projecten of onderzoekers steunen via de website of uw algemene bijdrage overmaken op NL29 TRIO 0338 73 69 99 (Swift/BIC-code: TRIONL2U) t.a.v. “Science4Animals".

Geen gift, toch Science 4 Animals steunen? Volg Science 4 Animals!

Voor sponsoren is het belangrijk dat veel mensen en bedrijven onze missie belangrijk vinden. Daarom is het waardevol dat u Science 4 Animals volgt of liket op Facebook, of u inschrijft voor onze nieuwsbrief!

Op die manier steunt u kosteloos onze missie en blijft u op de hoogte van de Science 4 Animals projecten.

Meer informatie


*Bron: Brochure Science 4 Animals 20180602S4A.PDF (versie 1)

PaardEerlijk is een onafhankelijke zelfstandige onderneming en is in geen enkele vorm gelieerd aan Stichting Science 4 Animals. Alle opbrengst uit donaties via PaardEerlijk komen geheel ten goede aan Stichting Science 4 Animals.

Meer informatie nodig?

antwoord op alle vragen over graasmaskers

Ga naar graasmasker.nl

Gratis verzending vanaf €100,-

Nieuw; gratis verzending bij bestellingen binnen Nederland* vanaf €100,-!

Gratis verzending bij bestellingen binnen België vanaf €150,-!

* Voorwaarden en uitsluitingen van toepassing

Meer informatie

De Paardenpodcast van Horse in Mind!

Over graasmaskers en slowfeeders!

 

Begin het jaar goed!

Met deze leuke jaarkalender van Paarden Plant wordt seizoensvoeren nog gemakkelijker! Met veel tips over geschikt eetbare planten en het aanleggen door het jaar heen!

Paard en plant jaarkalender

Meer informatie

Ondersteun de weerstand!

De winter is (in de natuur) de tijd van het teren op de reserves. Niet alleen op het gebied van energie maar ook vitamines en andere waardenvolle stoffen van planten. Veel paarden hebben in de winter geen of minder weidegang en dan worden eigen voorraden opgeslagen vitaminen verbruikt. Wordt je paard snel te dik en geef je daarom minder voeding dan is de kans groot dat je paard te korten oploopt. Kies in plaats van reguliere voeders voor een goede balancer! Dan voer je compleet zonder energie toe te voegen.

Equilin bijvoorbeeld!

Meer informatie

Bij ons winkel je groen!

✓ Groene hosting
✓ Duurzaam verzonden
✓ Gerecyceld vulmateriaal

​Meer informatie

Verzending

  • Verzonden in 24-48u
  • Brievenbuspakket €5.49
  • Pakket NL vanaf €6.99
  • Pakket BE vanaf €9.99

Meer informatie

Winkelen bij PaardEerlijk

 

Ervaringsverhalen

Het verhaal van Marieke en d'Aly!
Al enige tijd maakt Marieke  zich zorgen om het steeds dikker worden van haar merrie. Maar nu gaat het steeds beter!

Lees artikel

© 2018 - 2023 PaardEerlijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel