✻✻ Het Beste Paard van Stal Vergeten - door Equine Visions ✻✻

Ook PaardEerlijk vindt dat er meer aandacht moet komen voor het wezen paard en wat deze edele dieren echt nodig hebben. Daarom draagt PaardEerlijk deze educatieve documentaire een heel warm hart toe en daarom ondersteunen we dit mooie initiatief als sponsor. Hieronder lees je er alles over! 

Introductie
Voor iedere paardeneigenaar is hun eigen paard natuurlijk 'Het beste paard van stal'! Maar zijn wij wel 'de beste paardeneigenaar van stal'? De band tussen mens en paard is al eeuwenoud en deze prachtige dieren hebben ons zoveel gebracht en weten tot op de dag van vandaag ons nog zoveel te brengen. Nu is het tijd dat wij hen wat gaan brengen!
Wat is het wezen paard en wat hebben zij echt nodig? De documentaire wil een licht schijnen op deze geweldige dieren door belangrijke vragen te stellen en te beantwoorden. De makers willen met deze documentaire de feiten op tafel leggen in een land vol met meningen.

Klik hier om de teaser te bekijken!


Over deze documentaire
Er moet meer aandacht komen voor het wezen paard en wat deze nodig heeft. Hoe beter dit in beeld te brengen dan door middel van een informatieve documentaire! Equine Visions wil graag een non-profit documentaire maken in samenwerking met Corporate Trailer waarmee er meer bewustzijn wordt gecreëerd voor paarden. Met deze documentaire gaan zij feiten op tafel leggen in een land vol met meningen en tradities. Met deze documentaire willen zij gaan zorgen voor meer begrip voor deze geweldige, maar helaas vaak niet begrepen edele dieren.

De documentaire makers willen kritische vragen stellen over de (juridische) welzijnseisen hetgeen momenteel totaal ontbreekt voor paarden. Hoe kunnen wij deze dieren vergeten? Wisten jullie bijvoorbeeld dat het wettelijk niet is toegestaan om een koe alleen te houden, maar dat er voor een paard niets geregeld is?

Een belangrijk aspect van deze documentaire is dat de makers geen conclusies trekken maar vooral willen informeren en de kijkers zelf een mening laten vormen over paarden, paardwelzijn en paardenhouden.
 

Hoe wordt deze documentaire ingezet?
Deze documentaire is niet enkel bedoeld voor paardeneigenaren. Het is belangrijk voor alle dierenliefhebbers om beschikking te hebben over een bron van onafhankelijke, feitelijke informatie over paarden(welzijn). De makers willen de documentaire zo maken dat het niet alleen op televisie uitgezonden kan worden maar ook o.a. op scholen ingezet kan worden. De makers van deze documentaire duiken in de wet en gaan zorgen dat de politiek er niet omheen kan dat paarden net als elk ander dier het verdienen om goed behandeld te worden en een (wettelijke) bescherming te krijgen.
 

Meer informatie
Meer informatie over de leerzame documentaire 'Het Beste Paard van Stal Vergeten' en over de makers Equine Visions en Corporate Trailer vind je op: https://www.bestepaardvanstaldocu.nl/

Gratis verzending vanaf €100,-

Verzonden in 24-48u

Gratis verzending bij bestellingen binnen Nederland* vanaf €100,- en België vanaf €150,-

* Voorwaarden en uitsluitingen van toepassing

Overige tarieven

  • Brievenbuspakket €5.49
  • Pakket NL vanaf €6.99
  • Pakket BE vanaf €9.99

Meer informatie

Tips voor seizoensvoeding!

Met deze leuke jaarkalender van Paarden Plant wordt seizoensvoeren nog gemakkelijker! Met veel tips over geschikt eetbare planten en het aanleggen door het jaar heen!

Paard en plant jaarkalender

Meer informatie

Ondersteuning in het voorjaar

Met deze producten ondersteun je je paard optimaal in het voorjaar!

Bekijken!

De Paardenpodcast van Horse in Mind!

Over graasmaskers en slowfeeders!

 

Meer informatie nodig?

antwoord op alle vragen over graasmaskers

Ga naar graasmasker.nl

Bij ons winkel je groen!

✓ Groene hosting
✓ Duurzaam verzonden
✓ Gerecyceld vulmateriaal

​Meer informatie

Storing op 'mijn account'

Er zijn wat problemen met 'mijn account' en hier wordt door de ontwikkelaar aan gewerkt. Problemen die je o.a. kunt tegenkomen:

  • Afrekenen lukt niet -> probeer als 'gast' af te rekenen, als het goed is lukt dat wel! Zo niet, bericht ons even!
  • Bestelhistiorie is niet zichtbaar.  -> Vraag ons om een verslag van eerdere bestellingen als je die info nodig hebt.

Excuus voor het ongemak en hopelijk komt er snel een oplossing voor.

Winkelen bij PaardEerlijk

 

Ervaringsverhalen

Het verhaal van Marieke en d'Aly!
Al enige tijd maakt Marieke  zich zorgen om het steeds dikker worden van haar merrie. Maar nu gaat het steeds beter!

Lees artikel

© 2018 - 2024 PaardEerlijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel