✻✻ Het Beste Paard van Stal Vergeten - door Equine Visions ✻✻

Ook PaardEerlijk vindt dat er meer aandacht moet komen voor het wezen paard en wat deze edele dieren echt nodig hebben. Daarom draagt PaardEerlijk deze educatieve documentaire een heel warm hart toe en daarom ondersteunen we dit mooie initiatief als sponsor. Hieronder lees je er alles over! 

Introductie
Voor iedere paardeneigenaar is hun eigen paard natuurlijk 'Het beste paard van stal'! Maar zijn wij wel 'de beste paardeneigenaar van stal'? De band tussen mens en paard is al eeuwenoud en deze prachtige dieren hebben ons zoveel gebracht en weten tot op de dag van vandaag ons nog zoveel te brengen. Nu is het tijd dat wij hen wat gaan brengen!
Wat is het wezen paard en wat hebben zij echt nodig? De documentaire wil een licht schijnen op deze geweldige dieren door belangrijke vragen te stellen en te beantwoorden. De makers willen met deze documentaire de feiten op tafel leggen in een land vol met meningen.

Klik hier om de teaser te bekijken!


Over deze documentaire
Er moet meer aandacht komen voor het wezen paard en wat deze nodig heeft. Hoe beter dit in beeld te brengen dan door middel van een informatieve documentaire! Equine Visions wil graag een non-profit documentaire maken in samenwerking met Corporate Trailer waarmee er meer bewustzijn wordt gecreëerd voor paarden. Met deze documentaire gaan zij feiten op tafel leggen in een land vol met meningen en tradities. Met deze documentaire willen zij gaan zorgen voor meer begrip voor deze geweldige, maar helaas vaak niet begrepen edele dieren.

De documentaire makers willen kritische vragen stellen over de (juridische) welzijnseisen hetgeen momenteel totaal ontbreekt voor paarden. Hoe kunnen wij deze dieren vergeten? Wisten jullie bijvoorbeeld dat het wettelijk niet is toegestaan om een koe alleen te houden, maar dat er voor een paard niets geregeld is?

Een belangrijk aspect van deze documentaire is dat de makers geen conclusies trekken maar vooral willen informeren en de kijkers zelf een mening laten vormen over paarden, paardwelzijn en paardenhouden.
 

Hoe wordt deze documentaire ingezet?
Deze documentaire is niet enkel bedoeld voor paardeneigenaren. Het is belangrijk voor alle dierenliefhebbers om beschikking te hebben over een bron van onafhankelijke, feitelijke informatie over paarden(welzijn). De makers willen de documentaire zo maken dat het niet alleen op televisie uitgezonden kan worden maar ook o.a. op scholen ingezet kan worden. De makers van deze documentaire duiken in de wet en gaan zorgen dat de politiek er niet omheen kan dat paarden net als elk ander dier het verdienen om goed behandeld te worden en een (wettelijke) bescherming te krijgen.
 

Meer informatie
Meer informatie over de leerzame documentaire 'Het Beste Paard van Stal Vergeten' en over de makers Equine Visions en Corporate Trailer vind je op: https://www.bestepaardvanstaldocu.nl/

Vit E - juist in januari!

Veel paarden krijgen in de winter geen gras of ander vers groen ruwvoer. Gemiddeld slaat een paard voor ongeveer vier maanden aan vit E op. Als je paard in oktober van het gras af is gegaan kan het extra zinvol zijn om deze vitamine juist nu extra aan te vullen.

vit E olie voor paarden

Natuurlijk vit E paard

Meer informatie

Koop hem nu!

Vers van de drukker! Het nieuwe magazine van Vanuit Het Paard!

Magazine Huisvesting vanuit het paard

Bestel hem snel met introductie korting!

Meer informatie

Winkelen bij PaardEerlijk

 

Verzending

  • Verzonden in 24-48u
  • Brievenbuspakket €4.99
  • Pakket NL vanaf €6.49
  • Pakket BE vanaf €9.99

Meer informatie

Voor in de winter!

PerNaturam Wilde Bessen!

Voor extra vitamine C en vitale plantenstoffen!

Pernaturam wilde bessen voor vitamine C

 

Nieuw!

Coolstance Copra

Coolstance copra ook bij paardeerlijk nijmegen

 

Pferdgerecht - Futter Natur

Pferd Gerecht Futter Natur

 

Ervaringsverhalen

Het verhaal van Marieke en d'Aly!
Al enige tijd maakt Marieke  zich zorgen om het steeds dikker worden van haar merrie. Maar nu gaat het steeds beter!

Lees artikel

Bij ons winkel je groen!

✓ Groene hosting
✓ Duurzaam verzonden
✓ Gerecyceld vulmateriaal

​Meer informatie

Corona-info

​Meer informatie

Te gast in de Paardenpodcast!

Interessante artikelen

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat graasmaskers geen negatief effect hebben op paardenwelzijn.

Lees artikel

Nieuwe blog!

Lees hier alles over graasmasker en wormbesmetting!

Lees artikel​​

© 2018 - 2022 PaardEerlijk | sitemap | rss