Hoof Wraps Soaker Sacks (hoefzakken - 2 stuks)

Artikelnummer: HW-SS
Vorige Artikel 22 van 31 Volgende
€ 25,99 (inclusief btw)

Hoof Wraps Soaker Sacks (hoefzakken - 2 stuks)

Een handige stevige disposable vinyl hoefzak, om de hoef van je paard eenvoudig te weken. De hoefzak kan gebruikt worden om te weken en om te koelen. Geen gedoe meer met omvallende emmers en de oplossing voor paarden die het moeilijk vinden in de emmer te blijven staan. 

Geschikt voor behandeling van: hoefbevangenheid, zoolperforaties, hoefzweren, rotstraal, gist- en schimmelinfecties, hoefkneuzingen en ‘white line disease’.

Het werkt eenvoudig: breng de hoefzak aan om de hoef van je paard en vul de zak met water of medicinale oplossing en bevestig het bandje. 

Altijd handig om bij de hand te hebben en deze set mag eigenlijk niet ontbreken in de ‘stal-EHBO koffer’.

De set bestaat uit: 2 Soacker Sacks, 2 sluitbandjes met klittenband en één 12mm EVA foampad (15cm x15cm). Deze foampad vormt een opslagplaats voor medicatie waardoor de medicatie beter kan worden opgenomen of kan inwerken in de hoef. De zak is gemaakt van dikke 12 MIL (0,3 mm) soft vinyl. De zak is geschikt voor de meeste hoefmaten (max. diameter 15 cm). Afmeting: 46cm x 30,5 cm. 

De Hoof Wraps Soacker Sack kan gebruikt worden in combinatie met de Hoof Wraps Soaker Kit . Welke wij voor langdurig gebruik adviseren.

TIP: sla de hoefzak tot halverwege om voor eenvoudig aantrekken.

Let op:  De set wordt standaard zonder Unique-horn Pure Hoof Soaker hoefbad geleverd, geef hierboven aan als je de Unique-horn Pure Hoof Soaker er bij wenst te ontvangen. Meer informatie over: Unique-horn Pure Hoof Soaker? klik hier

 

Let Op! Het is druk!

Het graasmasker seizoen is in volle gang. Door de enorme toeloop aan vragen, kan het soms even duren voor je antwoord op een appje of emailtje ontvangt. Ook telefonisch zijn we zeer beperkt bereikbaar ivm de aard van werkzaamheden. Indien je toch telefonisch contact opneemt vergeet dan niet het telefoonnummer te vermelden bij het inspreken van een voicemailbericht. 

Bedankt voor je begrip!

PS. Heb je vragen over het gebruik van een graasmasker? Check dan ook graasmasker.nl! Hier vind je heel veel informatie!

Verzending

  • Verzonden in 24-48u
  • Brievenbuspakket €4.99
  • Pakket NL vanaf €6.49
  • Pakket BE vanaf €9.99

Meer informatie

Gratis verzending vanaf €150,-

Nieuw; gratis verzending* bij bestellingen vanaf €150,-!

Gebruik kortingscode: 
gratisverzending

* Voorwaarden en uitsluitingen van toepassing

Meer informatie

Tip voor het weideseizoen!

 

Optimaliseer de spijsvertering!

Voor je paard weer van het gras gaat genieten is het fijn zijn spijsvertering optimaal te ondersteunen en alvast een zetje in de goede richting te geven. Met de Oost Pruisische kruiden van PerNaturam ondersteun je de enzumatisch vertering en helpt het bij de overgang naar meer jonger gras. Start ongeveer twee weken van te voren.

Meer informatie

De #1 'Sheddingtool'! Help je paard effectief uit zijn winterjas!

paard verharen door wintervacht

Nu met 20% korting!

Meer informatie

De Paardenpodcast van Horse in Mind!

Over graasmaskers en slowfeeders!

 

Bij ons winkel je groen!

✓ Groene hosting
✓ Duurzaam verzonden
✓ Gerecyceld vulmateriaal

​Meer informatie

Winkelen bij PaardEerlijk

 

Ervaringsverhalen

Het verhaal van Marieke en d'Aly!
Al enige tijd maakt Marieke  zich zorgen om het steeds dikker worden van haar merrie. Maar nu gaat het steeds beter!

Lees artikel

© 2018 - 2022 PaardEerlijk | sitemap | rss